Seçkin Koleji yüzmeye damgasını vurdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçkin Koleji yüzmeye damgasını vurdu29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında Alleben Yüzme Havuzunda gerçekleşen Cumhuriyet Kupası yarışmalarında Özel Seçkin İlköğretim Okulu öğrencileri elde ettikleri derecelerle okullarını bir kez daha başarılarıyla gururlandırdı.

Gerçekleşen müsabakalarda Özel Seçkin Koleji öğrencileri toplamda 30 madalya alarak yüzmedeki başarısını kanıtladı.

Yarışmada Gülsemin Çetin, Ekin Tuğ, İpeknaz Sipahi, Nehir Kaplan, Emre Sara, Volkan Yurdabakan, Tuğcan Kaytar, Toprakcan Şahin, Arda Yavuz 16 altın-10 gümüş-4 bronz madalya almışlardır.

Özel Seçkin Koleji Kurucularından ve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kaçıran,             “Özel Seçkin Kolejin de sporun tüm dallarına önem verilmektedir. Spor yapma alışkanlığının sadece fiziksel açıdan değil ruhsal açıdan da fayda sağlayacağına dikkat çekmek gerekmektedir. Erken yaşta spor yapma alışkanlığının kazanılması öğrencilerin hem akademik kariyerlerinde hem de sosyal hayatlarında başarılı olmaları için önemli bir noktadır. Kaliteli bir yaşam sağlamak için yüzme sporunun avantajlarından faydalanılması gerekmektedir. Yüzmede elde ettikleri başarı ile okulumuzu bir kez daha gururlandıran öğrencilerimize ve onların eğitimin de ve başarılarında büyük etkisi olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin Koleji yüzmeye damgasını vurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin