Seçkin Koleji’nden geleneksel bilim kitapları günleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Koleji’nin, geleneksel hale getirdiği, “TÜBİTAK’ IN Popüler Bilim Kitapları” Seçkin öğrencileri ile buluştu.

Özel Seçkin Koleji’nde her yıl olduğu gibi bu yılda dört gün boyunca Yağmur Yayıncılık organizasyonu ile  Türkiye’de bilimsel çalışmaların öncülüğünü yapan ve hazırlamış olduğu çok değerli eserlerle çocukların gelişimine, araştırmacılığına, yaratıcılığına ve eğitimine katkı sağlamayı hedeflemiş olan TÜBİTAK’IN Popüler Bilim Yayınları standı, 3-6 Ocak 2017 tarihinde Seçkin Okulları’nda her yaştan okurun yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tübitak,Odtü,Tudem ve Dünya Klasikleri yayınlarının satışına sunulduğu stantlarda öğrenciler yaş gruplarına göre istedikleri kitapları alarak okuma fırsatı buldular.
Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü İbrahim YENER : “Öğrencilerimize kitap okumayı onların en büyük tutkusu haline getirebilmek için ve kitap okumanın ne denli önemli olduğunu fark ettirebilmek adına okulumuzda bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Popüler Bilim Kitapları günlerinde, öğrencilerimizin bilime ve araştırmacılığa olan yoğun ilgileri bizleri çok mutlu etmiştir.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin Koleji’nden geleneksel bilim kitapları günleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin