CHP KADIN KOLLARI START VERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP KADIN KOLLARI START VERDİCHP Kadın kolları Secim koordinasyon merkezinde toplanarak seçim startını verdi. Toplantıya katılan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici “seçim çalışmalarında  kadın kollarının önemine değinerek kapı kapı, sokak sokak çalışmalıyız” dedi.

CHP Kadın kolları koordinasyon merkezinde bir araya gelen CHP’li kadınlar, çalışmalara hız vermek için kolları sıvadı. Seçim bölgelerinde kapı kapı çalışacaklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partili kadınlar bu seçimin ülkenin geleceği açısından önem taşıdığına dikkat çektiler.

Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, en büyük desteği kadınlardan alacaklarını, bunun için kadın kollarının gece gündüz demeden çalışması gerektiğinin altını çizdi. Ekici “Ülkemizdeki seçmenin yarısı kadınlarımızdır. Mümkün olduğu kadar çok kadın seçmene ulaşarak ülkenin durumu, şehrimizin durumu anlatılmalı ve partimizin yapacakları konusunda bilgiler verilmelidir. Şehrin trafik sorununu, hava kirliliği sorununu, eğitimdeki sorunları anlatacağız ve bizim yapacaklarımızı da söyleyeceğiz. Çalınmadık kapı, görüşülmedik seçmen kalmamalı. Hazırladığımız projelerimizi vatandaşlarımıza iyi anlatmalıyız. Su konusunda, ulaşım konusunda vatandaşımız lehine yapacağımız çalışmaları anlatmalıyız. Seçim bitene kadar sizlerden özveri istiyorum” dedi. CHP Kadın kolları üyesi kadınlar tüm ilçelerde büyükşehirde belediyelere CHP bayrağını dikmek için mücadele edeceklerini ifade ettiler.

CHP KADIN KOLLARI START VERDİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP KADIN KOLLARI START VERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin