“Şehit Ailesi ve Gazileri Ziyaret Edin”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"Şehit Ailesi ve Gazileri Ziyaret Edin"Bir dizi ziyaret için Gaziantep’e gelen  Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti.

Aylar, TÜMSİAD üyelerinden her bayramda mutlaka bir şehit yada gazi ailesini ziyaret etmelerini istedi.

Vakıflarının amacının şehit aileleri ve gazilere yalnız olmadıklarını hissettirmek ve onların özlük haklarını korumak olduğunu ifade eden Aylar, “Gazilerimiz bir bedel ödediler. O bedelin karşılığını da en iyi şekilde almalılar” dedi. Şehit ailelerinin ve gazilerin çektiği acıyı bir nebze olsun azaltmak için çalıştıklarını, unutulmadıklarını göstermeye çalıştıklarını kaydeden Aylar, “Vefa göstermek gerekiyor, sizlerden ricam, her bayramda mutlaka bir şehit ailesini yada gaziyi ziyaret edin” dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici de TÜMSİAD olarak sosyal toplumun tüm kesimleriyle ilgilenmeye çalıştıklarını, şehit ailelerinin ve gazilerin de bunların başında geldiğini söyledi. Çekici,  TÜMSİAD olarak, şehit aileleri ve gaziler için üstlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

"Şehit Ailesi ve Gazileri Ziyaret Edin"
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Şehit Ailesi ve Gazileri Ziyaret Edin”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin