Şehit Uzman Onbaşı Uğur Kurt toprağa verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin havan ve top saldırısı sonucu şehit olan İstihkâm Uzman Onbaşı Uğur Kurt, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Uğur Kurt’un naaşı askeri uçakla öğle saatlerinde Gaziantep’e getirildi.

Şehidin 2 yaşındaki oğlu Abdurrahman ve 3 yaşındaki kızı Döndü de babalarının cenazesini karşılamak için havalimanına getirildi. Gözyaşları içerisinde karşılanan Şehit Uzman Onbaşı Uğur Kurt’un Naaşı defnedilmek üzere Yeşilkent Mezarlığı Kaplan Camisine götürüldü.

Şehit Uzman Onbaşı Uğur Kurt toprağa verildi

Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri, bürokratlar, askerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin yakınları, şehidin naaşı önünde asker selamı durarak fotoğrafını öptü. İl Müftüsü Ahmet Çelik’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Kurt’un cenazesi, Yeşilkent Mezarlığı’ndaki şehitliğe gözyaşları arasında defnedildi.

Şehidin yakınları, şehidin naaşı önünde asker selamı durarak fotoğrafını öptü. Vali Gül, şehidin ailesi ile yakından ilgilenerek şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağını ailesine teslim etti.

Şehit Uzman Onbaşı Uğur Kurt toprağa verildi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehit Uzman Onbaşı Uğur Kurt toprağa verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin