ŞEHİTKAMİL’DE KONUT BAŞVURULARI BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL’DE KONUT BAŞVURULARI BAŞLADIŞehitkamil bölgesinde dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için yapılan 2+1 konutların başvurusu başladı. Sabah erken saatlerde belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesinde ki 2+1 konutların başvuruları yapılmaya başlandı. 15 Ağustos 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ilk gününde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 12 Bin TL peşin ve ayda 395 TL taksitle ödenecek olan konutlar için ilk günden binlerce başvuru gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların başvurularda bir sıkıntı yaşanmaması için özel yaptırdığı alanda numara sırası alınarak işlemler gerçekleştirilmeye başlandı.

KONUTLAR 59.400 TL’YE SATILIYOR

ŞEHİTKAMİL’DE KONUT BAŞVURULARI BAŞLADI

Şehitkamil Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilecekleri 2+1 konut projesini tamamlayarak hak sahiplerine teslim edecek. Her bir dairenin 59.400 TL’den satışa sunulacağı projede vatandaşlar kira öder gibi her ay 395 TL ödeyerek ev sahibi olacaklar. Konutlar asgari barınma ihtiyacını karşılayan ve tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlandı.

EV SAHİBİ OLMA UMUDUYLA YAŞIYORUZ

Sabahın erken saatlerinde ev sahibi olmak için Şehitkamil Belediyesinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar; “ Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu konutlar bizim gibi dar gelirli insanlar için bulunmaz bir fırsat. Şu an Gaziantep’te ki konut fiyatlarını da düşünürsek Şirinevler de ki konutların fiyatı çok uygun. Her ay bu fiyatlara kira veriyoruz zaten. En azından kira öder gibi kendi evimizin parasını öderiz. Yıllardır ev alma umuduyla yaşıyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarından gayet memnunuz. Ucuz konut çalışmalarının daha da artarak devam etmesini istiyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL’DE KONUT BAŞVURULARI BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin