ŞEHİTKÂMİL’DEN ÇIKSORUT’A YÜZME HAVUZU VE SPOR MERKEZİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL’DEN ÇIKSORUT’A YÜZME HAVUZU VE SPOR MERKEZİŞehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak halkın sevgisini kazanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, en kısa zamanda Çıksorut Mahallesi’ne çok amaçlı spor merkezi ve yüzme havuzunu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz dönemde Çıksorut Mahallesi’ne yapılan yatırımlarla vatandaşın sevgisini kazan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çıksorut Mahallesi’ne iki önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz dönemde yapılması planlanan Yüzme havuzu ve spor merkezini yer bulamadıkları için bu dönemde yapacaklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Geçen dönem de 3 yüzme havuzu taahhüdümüz vardı. İkisini gerçekleştirdik, bir tanesi eksik kalmıştı. İnşallah bu dönemde de Çıksorut bölgesinde hem spor okulu hem de yüzme havuzunu yine arkadaşlarımızın çizmiş olduğu projeyle hayata geçiriyoruz. Burada da yaklaşık 28 bin metrekarelik alan içerisinde oto parklarıyla, yürüyüş alanlarıyla hem yüzme havuzunu hem spor merkezini Çıksorut bölgesine kazandıracağız” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ OLARAK BAŞKANIMIZA HER ZAMAN GÜVENİYORUZ

Mahallelerine yapılacak olan yüzme havuzu ve spor merkezinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Çıksorut sakinleri, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun Çıksorut Mahallemize daha önceden kazandırmış olduğu sosyal tesis ve diğer hizmetlerinden dolayı çok memnunuz ve kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin devamı için yapılan seçimlerde mahalle sakinleri olarak Başkanımıza desteklerimizi verdik ve yeniden Başkanımızı görevinin başına getirdik. Başkanımızın bizlere taahhütte bulunduğu gibi mahallemize bir yüzme havuzu ve spor merkezi sözü vardı. Bu spor merkezi ve yüzme havuzunun yapılmasıyla birlikte mahallemizin yaşam standardı daha da yükselecek. Gençlerimiz, çocuklarımız, buradan faydalanacaklar. Mahalle sakinleri olarak Başkanımıza her zaman güveniyoruz. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallemize şimdiden yapacakları hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL’DEN ÇIKSORUT’A YÜZME HAVUZU VE SPOR MERKEZİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin