ŞEHİTKÂMİL’DEN TEMİZLİĞE DAVET VAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL’DEN TEMİZLİĞE DAVET VARŞehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki mahallelerde yapılan rutin temizliğin yanı sıra  ‘Bahar Temizliği’ adı altında yeni bir çalışma başlattı. Kalabalık bir ekiple başlanan temizlik kampanyasında Şirinevler mahallesinde detaylı temizlik çalışması yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi temizlik ekibi Şirinevler mahallesinde ara sokaklar ve boş araziler başta olmak üzere her yeri pırıl pırıl yaptılar. Temizlik araçları ve temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı çok sayıda personelle Şirinevler mahallesinde çalışma yapan ekipler kısa sürede mahallede her yeri temizlediler. Çevre temizliğinin yanı sıra çöp konteynırlarını yıkayan ve boyayan ekipler kullanım dışı olan konteynırları da yenileriyle değiştirdiler.

ŞEHİTKÂMİL’DEN TEMİZLİĞE DAVET VARKÖŞE BUCAK HER YER TERTEMİZ

Şirinevler mahalle sakinleri; “Belediyemize bağlı ekipler kısa sürede mahallemizde temizlenmeyen yer bırakmadı. Zaten Belediyemiz rutin olarak her gün çöp toplama ve sokaklarımızda temizlik çalışmaları yapıyordu. Ama bugün daha geniş kapsamlı olarak bu çalışmayı devam ettirdiler. Belediyemiz tarafından Bahar Temizliği kampanyası başlatılmış. Böylece aynı zamanda da vatandaşları da temizlik konusunda davet eden ve isteklendiren bir uygulama olmuş. Belediye çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL’DEN TEMİZLİĞE DAVET VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin