ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’ SINIR TANIMIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’ SINIR TANIMIYORŞehitkamil Belediyesi tarafından İslahiye ilçesine yaptırılan modern sosyal tesisin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçeye yaptırılan sosyal tesisten dolayı memnuniyetlerini dile getiren İslahiye halkı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.


Sosyal belediyecilik alanında ciddi projeler üreten Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesinin yanı sıra diğer ilçelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri imkanlar ölçüsünde hiç bir bölge ayırt etmeden yapan Başkan Fadıloğlu, son olarak İslahiye’ye modern bir sosyal tesis kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımına devam edilen sosyal tesis ise vatandaşların takdirini topluyor. Sosyal tesisin hizmete geçmesiyle birlikte özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak duracağını söyleyen vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdiler. Sosyal tesis sayesinde eğitim ve kültür alanında da kendilerini daha fazla geliştirebileceklerini belirten vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu’na verdiği önemli destekten dolayı teşekkür ettiler.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’ SINIR TANIMIYOR

Sosyal tesisin hizmete girmesiyle birlikte mahallelerine renk katacağını kaydeden vatandaşlar, “İslahiye halkı olarak Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun ilçemize sosyal tesis yaptırmasından son derece mutlu olduk. Kendi bölgesinin dışında olmasına rağmen İslahiye’de böyle bir çalışma başlatan belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Çünkü bu tesis sayesinde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak yararlı işler yapacaklarını umuyoruz. Ayrıca ev hanımları ve çocuklarda bu tesis sayesinde eğitim ve kültür seviyelerini arttırabilecekler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’ SINIR TANIMIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin