Şehitkamil Belediyesi 250 Bin Kurban Poşeti Dağıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde vatandaşlara ve esnafa yönelik 250 bin adet kurban poşeti dağıttı. Vatandaş ve esnaf, poşet dağıtımından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin, kötü kokunun önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatların muhafaza etmesi için kurban poşeti dağıttı. Şehitkamil Belediyesi ekiplerinin esnafa dağıttığı kurban poşetleri, esnafı memnun etti. İlçe genelindeki tüm muhtarlıklara da dağıtılan kurban poşetleri, mahalle muhtarları tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Toplamda dağıtılan 250 bin adet kurban poşeti, çevre kirliliğinin ve kötü kokunun oluşmasının önlenmesinde büyük katkı sağlayacak.

BAYRAMDA POŞET SIKINTISI YAŞAMAYACAĞIZ

Şehitkamil Belediyesi tarafından her yıl kurban poşeti dağıtıldığını dile getiren Ercan Kumluca, “Şehitkamil Belediyemiz, Kurban Bayramı’nda sıkıntı yaşamamamız için poşet dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtılan bu poşetler, gerçekten çok işimize yarıyor. Çünkü kurban kesimi sonrası oluşan atıkları bu poşetlerde muhafaza ediyoruz. Hem çevre temizliği adına hem de hijyen adına bu poşetler işimize çok yarıyor. Bayramda poşet sıkıntısı yaşamayacağız. Geçtiğimiz yıl da yine belediyemiz tarafından poşet dağıtılmıştı ve bu poşetler işimize çok yaramıştı. Dağıtılan poşetlerden dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediyesi 250 Bin Kurban Poşeti Dağıttı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil Belediyesi 250 Bin Kurban Poşeti Dağıttı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin