Şehitkamil Belediyesi, ÇÖLYAK Hastalarını unutmuyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

361 ÇÖLYAK HASTASINA UN VE MAKARNA YARDIMI YAPILDI

Şehitkamil Belediyesi, çölyak hastalarına yapmış olduğu glutensiz un dağıtımını, Eylül ayında da gerçekleştirdi. 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paket glutensiz makarna dağıtımı, 361 çölyak hastasının yüzünü güldürdü.

Çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, Eylül ayı içerisinde de tespit edilen 361 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna dağıtımı gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla yardım paketlerini aldı.

GLUTENSİZ UNA İHTİYACIMIZ VARDI

Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Hasan Turan, “Çölyak hastası olan bir oğlum var. Onun hastalığından dolayı glutensiz una ihtiyacımız vardı. Yardımı yapılan un ve makarna marketlerde çok pahalı olduğu için çoğu zaman maddi imkansızlıklardan dolayı almakta zorluk çekiyoruz. Şehitkamil Belediyemizin çölyak hastalarına glütensiz un dağıtımını duyduk. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na müracaat ettik. Yapılan işlemlerden sonra hasta olan oğlum için un almaya başladım. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz, her 3 ayda bir 9 kilo glütensiz un ve 2 paket makarna dağıtımı yapıyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BİZE ÇOK BÜYÜK BİR FAYDASI OLUYOR

Yardımdan faydalanan Mehmet Nuri Bilgin, “Şehitkamil Belediyesi’nin yaptığı glutensiz un makarna yardımından faydalanıyoruz. Allah razı olsun. Bize çok büyük bir faydası oluyor. Bu yardımlar bize destek oluyor. 2 seneden bu yana bu yardımlardan faydalanıyorum. Çok teşekkür ederim. Allah, bu yardımlara vesile olanlardan razı olsun. Yapılan bu yardımlar bizi sevindiriyor” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil Belediyesi, ÇÖLYAK Hastalarını unutmuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin