Şehitkamil Belediyesi makina ikmal sanayi açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait ‘Makine İkmal Sanayi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı. 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen modern hizmet binası ve ‘Makine İkmal Sanayi’ tesisi Şehitkamil halkının hizmetine sunuldu.

MODERN TESİSLERİN AÇILIŞI DEVAM EDİYOR
Şehitkamil Belediyesi, vatandaşa daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla modern tesisler açmaya devam ediyor. Modern çizgisinde kalite ve teknolojiyi bir araya getirerek ilçeye yatırımlarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullanımına sunduğu ‘Makine İkmal Sanayi’ tesisinin açılışını törenle yaptı. Aydınlar Mahallesi’nde inşa edilen ‘Makine İkmal Sanayi’ tesisi törenine; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aslan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, HÜDAPAR Gaziantep İl Başkanı Mustafa Özaslan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Ahmet Uzer, Fikret Murat Tural, Hakan Tanrıöver, Selami Yetkinşekerci, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, personel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VERİMİ ARTTIRACAK BİR PROJE
Açılışta konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu hizmet binası toplam 25 bin metrekare alan üzerine kuruldu. 5 bin 500 metrekare kapalı alana sahip bu hizmet binasında özellikle Fen İşleri Müdürlüğü burada hizmet vermek üzere planlandı. Nedenine gelince biz bundan önceki dönemde de her birimin kendi ihtiyaç duyduğu yerde beraber çalışmasını planladık. Daha önce gerçekleştirdiğimiz Park Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nün de belediye bünyesinin dışına çıkarılmasıyla verimin arttığını gördük. Burada da Fen İşleri Müdürlüğü’nün yapılacak çalışmalarda bire bir işinin başında olması bizim için önemliydi” diye konuştu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN ÇABA, GAYRET VE HİZMETLERİNİ TAKDİRLE İZLİYORUZ
Açılışta söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekilli Nejat Koçer ise şunları söyledi: “Şehitkamil Belediyemiz, bu güne kadar çok önemli projelere imza attı. Şehitkamil, 800 binden fazla nüfusuyla 50 ilden daha büyük bir nüfusu barındırıyor. Türkiye’nin 8. büyük ilçesi. Bu ilçede yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin ve standartlarının artması için Şehitkamil Belediyemizin göstermiş olduğu çaba, gayret ve hizmetleri takdirle izliyoruz” dedi.

MAKİNE İKMAL SANAYİ
Şehitkamil Belediyesi tarafından 25 bin metrekare alan üzerinde yapımı tamamlanan ‘Makine İkmal Sanayi’ tesisi içerisinde; yemekhane, personel giyinme-soyunma odası, araç bakım atölyeleri, tamirhane, makas atölyesi, kaporta, benzin pompası, araç elektrik odası, lastik söküm-takım birimi, boya atölyesi, yedek parça deposu, malzeme deposu, yanıcı ve patlayıcı malzeme deposu, araç yağlama-yıkama birimi ve arşiv gibi bölümler mevcut.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Protokol üyeleri, Şehitkamil ‘Makine İkmal Sanayi’ tesisini hizmete açtı. Daha sonra Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, protokol üyelerine tesisi gezdirerek, tesis hakkında bilgiler verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil Belediyesi makina ikmal sanayi açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin