ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ SESSİZ ÖLÜME ÇARE OLUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ SESSİZ ÖLÜME ÇARE OLUYORŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından sessiz ölüm olarak adlandırılan soba zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla başlattığı karbonmonoksit detektörü kampanyası Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisinde devam etti.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisinde eğitim gören aileler, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan soba zehirlenmeleri konusundaki semineri dinlediler. Daha sonra soba zehirlenmelerini engellemek için kullanılan karbonmonoksit detektörlerini uygulamalı bir şekilde dinleyen aileler, Şehitkamil Belediyesi tarafından hediyen edilen detektörlerden aldılar. Karbonmonoksit detektörü dağıtan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden aileler, “Bu gün Şehitkamil Belediyesi ekiplerimiz ve toplum destekli polis ekiplerimiz Sosyal Tesisimize gelerek, kış aylarında kömürlü soba kullandığımız için nelere dikkat etmemiz konusunda önemli bilgiler verdiler. Çünkü sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir insan zehirlendiğini asla his etmiyor. Bu şekilde birçok vatandaşımız hayatını kaybediyor. Bunun da önüne geçilmesi için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun başlatmış olduğu karbonmonoksit detektörü dağıtımı kampanyası çerçevesinde bizlere de bu cihazlardan hediye ettiler. Ekiplerimizin bizlere verdiği bu bilgiler ve dağıtılan detektörler sayesinde bu kışı sorunsuz geçirmeye çalışacağız. Bu detektörlerin de faydasını göreceğimize inanıyoruz. Bu konuda başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, ekibine ve polis ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KAMPANYA SÜRESİNCE 120 AİLEYE DEDEKTÖR DAĞITILDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde bir hafta içerisinde 120 aileye karbonmonoksit detektörü dağıtıldı. Kampanyanın kış aylarının sonuna kadar devam edeceği öğrenilirken, binlerce aileye daha detektörlerin dağıtılması hedefleniyor. Kampanya çerçevesinde birçok aileye daha detektör dağıtılacağını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, amaçlarının kış aylarında soba zehirlenmelerinin önüne geçmek olduğunu ve ölümlerin azaltılması olduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ SESSİZ ÖLÜME ÇARE OLUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin