ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİNE TALİBİZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİNE TALİBİZMHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, MHP Şehitkâmil kadrosu olarak Şehitkâmil Belediyesine talip olduklarını, adayları Mustafa Akdoğan’a ise güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi.

2 Kasım 2013 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından belediye başkan adaylarının açıklanması ile birlikte MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt bir açıklama yaptı. Kurt; Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan’a güvenlerinin sonsuz olduğunu, halkın da teveccüh göstermesi halinde Şehitkamil Belediyesine talip olduklarını söyledi. Kurt; “ Sayın Mustafa Akdoğan’ın adaylığı Şehitkamil ve Gaziantep’e inşallah hayırlı olur. Mustafa Akdoğan’ın denizdeki dalgalarla işi olmaz ve hedefi sonuçtur. Şehitkamil’de ki seçmenimiz de uygunluk verirse biz MHP Şehitkamil kadrosu olarak Şehitkamil Belediyesine talibiz. Biz adayımıza sonuna kadar güveniyoruz, adayımız ile çok güzel hizmetler yapabileceğimize inanıyoruz. Biz geçmişten günümüze yapılan güzellikler için çalışan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz, Mustafa Akdoğan’la birlikte Şehitkamil Belediye başkanlığına yeni bir vizyon getirmek için halkımızdan destek istiyoruz. Ben hizmet etme sırasının artık MHP’ye geldiğini düşünüyorum ve Şehitkâmil seçmenin teveccühü ve cenabı-ı Allah’ın takdiri ile Şehitkamil’de güzel hizmetler yapabileceğimize inanıyorum. Şehitkâmilli hemşerilerimiz bize inansınlar, bize destek olsunlar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİNE TALİBİZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin