ŞEHİTKAMİL HALK OYUNLARI YARIŞMALARINA İDDİALI HAZIRLANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL HALK OYUNLARI YARIŞMALARINA İDDİALI HAZIRLANIYORTürkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığı’nın yurt içi faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilecek olan 2012 Gaziantep halk oyunları il yarışmasına hazırlanan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, kültür ve sporun yöresel ezgilerle birleştiği noktada Şehitkamil’i zirveye taşımak adına çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

HALK OYUNLARI ZİYAFETİ SUNACAKLAR

10-11 Mart 2012 tarihlerinde ilimiz Kamil Ocak Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek il yarışmasında,  Şehitkamil Belediyespor Halk Oyunları topluluğu geleneksel dalda gençler ve büyükler kategorilerinde yarışacak. Birçok zorlu ve tecrübeli ekibin yer alacağı şampiyonada Şehitkamil Belediyespor’un rakipleri arasında daha önce il ve bölge dereceleri elde etmiş birçok ekip yer alıyor. En ufak ayrıntının bile puanla ölçüldüğü yarışmada ekipler zirvenin sahibi olabilmek adına gösterecekleri performansla birlikte, izleyenlere büyük bir kültürel ziyafet sunacaklar.

45 KİŞİYİZ AMA TEK RUHUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Topluğunun deneyimli antrenörü Sait Koca,  yarışmaya hazırlık sürecinde yorucu ama bir o kadarda keyifli çalışmalar yaptıklarını ve daha önce birçok etkinlikte yer alan ekibinin yarışmacı ruhla daha da bütünleştiğini belirtti. Koca; “Şehitkamil Belediyespor Kulübü çatısı altında ilk defa katılacağımız olan il şampiyonasında birinciliği elde ederek güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geleneksel dalda yarışacağımız ekipler en az bizler kadar iddialı ve iyi ekipler. Ama bu durum bizleri şampiyonluk için daha çok teşvik ediyor. Kırk beş kişilik ekibimiz tek ruh oldu ve turnuvaya hazırız. Hedefimize birincilik ile ulaşarak ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL HALK OYUNLARI YARIŞMALARINA İDDİALI HAZIRLANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin