ŞEHİTKÂMİL YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYORTürkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grupta 2013 -2014 Sezonunda yeşil çimler üzerine çıktığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Şehitkamil Belediyespor, ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Erzin Belediyespor karşılaşmasından da 1 puan çıkartarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

Bal Ligi 3. Grupta önceki gün Hatay Erzin İlçe Stadyumunda, Erzin Belediyespor Kulübünün konuğu olan yeşil- siyahlı Gaziantep temsilcisi, zor bir deplasmandan daha mutlu ayrılmasını bildi. Ligde 14 puanlı takımlar arasında averajla 5.sırada yer alan yeşil- siyahlı genç kramponların yeni hedefi kendi evlerinde oynayacakları Elazığ Yol Spor maçını kazanarak taraftarlarına güzel bir galibiyet hediye ederek, yenilmezlik serisini sürdürmek. Yeşil- Siyahlı ekipte teknik direktör Memik Vurucu’nun hafta içerisinde kendi isteğiyle görevden ayrılmasının ardından, kulüp yönetimince göreve getirilen Taner Özaykut, müsabaka sonrasında yaptığı değerlendirmede; “ Şehitkamil Belediyespor Kulübünün alt yapısında uzun yıllardır kulübüme, Gaziantep ve Türk Futboluna hizmet etmekteydim ancak Memik hocamızın görevden ayrılmasının ardından yönetimimizin takdiri ile Yılmaz Akçay hocamızla birlikte bu zor ve önemli görevi devir almanın mutluluğunu yaşıyorum.  Genç ve dinamik bir ekibe sahibiz daha önce alt yapılarda birlikte çalıştığımız birçok sporcumuz takımımızda forma terletiyor bu a dan z ye genç ekiple umut ediyorum ki sezonu kulübümüze yakışır bir şekilde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

NAMAGLÛP YOLA DEVAM ETMEK MUTLULUK VERİCİ

Yeşil- Siyahlı ekibin kulüp başkanı Musa Yıldız, 8. hafta sonunda takımlarının puan cetvelindeki yerinin hedefleri ile örtüştüğünü, bu başarılı grafiğin önümüzdeki haftalarda tırmanış göstereceğini belirterek göreve yeni başlayan teknik heyeti ve ligde yollarına namaglûp devam eden sporcularını kutladı. Başkan Yıldız, “  Kulübümüze uzun yıllar önemli hizmetleri olan değerli hocamız Memik Vurucu hafta içerisinde kendi isteğiyle görevden ayrıldı bizde yönetim kurulumuzla birlikte kendisine Gaziantep ve Türk futboluna verdiği büyük emeklerden dolayı teşekkür ettik ve A futbol takımımızı genç teknik adamlara emanet ettik. Ben bundan sonraki süreçte de futbol takımımızın önemli başarılar elde edeceğine ve başarı grafiğinin çıkış göstereceğine inanıyor. Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum”  dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin