ŞEHİTKAMİL’DE BÜTÜN CANLILARA YER VAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz aylarındaki sıcak havalarda içecek ve yem bulmada zorluk çeken sokak hayvanlarına destek olan Şehitkamil Belediyesi, parklara daha önceden yerleştirdiği ‘Beslenme Noktaları’ ile destek oluyor.

Geçtiğimiz aylarda yaban hayvanları için oluşturduğu özel meyve bahçesiyle, Türkiye’de hayvanlara verdiği desteklerle örnek gösterilen Şehitkamil Belediyesi, bu seferde sokak hayvanları için parklara daha önceden koyduğu Beslenme Noktalarına park bekçileri ve mahalle sakinleri tarafından düzenli bir şekilde su ve yem bırakılarak destek olunuyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan birçok parka, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için yerleştirilen ‘Beslenme Noktaları’ vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Düzenli bir şekilde yem ve su bıraktıklarını ifade eden vatandaşlar, “Hayvanlarımız bu beslenme noktaları sayesinde susuz ve aç kalmıyor. Düzenli bir şekilde arkadaşlarımızla gelip yem ve su koyuyoruz. Ramazan ayındaki bu sıcaklıkları gördükten sonra, susuzluğu daha iyi anladık ve hayvanlarımıza daha çok destek oluyoruz. Biz nasıl acıkıp susuyorsak hayvanlarımızda aç ve susuz kalabiliyor. Bunun önüne geçmek adına bu beslenme noktalarını kullanarak, destek oluyoruz. Bizlere böyle bir hayır yapmayı ve hayvanlara destek olmamıza vesile olduğu için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL’DE BÜTÜN CANLILARA YER VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin