Şehitkamil’deki Tüm Parklar Dezenfekte Ediliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MİKROP VE HAŞERELERE DEZENFEKTELİ ÖNLEM
Halk sağlığına büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde bulunan parkların içerisindeki oyun gurubu aletlerini ve spor aletlerini doğal ilaçlarla yıkayarak dezenfekte ediyor. Mikrop ile haşerelere karşı yapılan dezenfekte çalışmasından memnun kalan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışan yıkama ve dezenfekte ekibi, ilçe genelinde bulunan parklarda hummalı bir çalışma yürütüyor. Parklarda bulunan oyun gurubu alanındaki aletler ile spor alanlarında bulunan aletler, insan sağlığına zararsız olan doğal ilaçlarla yıkanarak dezenfektesi yapılıyor. Böylelikle parkları kullanan vatandaşlar, mikrop ve haşerelere karşı korunmuş oluyor. Her gün çok sayıda parkı dezenfekte eden ekiplerin çalışması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

TÜM ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUZ
Yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getiren Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı, “Şehitkamil Belediyemizin parklarımızda yapmış olduğu dezenfekte çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Mikroplar için yapılan bu tür çalışmaları her zaman olumlu buluyoruz. Halk sağlığına önem veren Şehitkamil Belediyemiz, halkımızın herhangi bir sorunla karşılaşmaması için elinden gelen gayreti gösteriyor. Mahallemizde bulunan Anneler Parkı’nın içerisinde şu an çocuk oyun alanları dezenfekte ediliyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çok ayrı bir hassasiyet duygusuyla yanaşıyor. Çocukları çok önemseyen Başkanımız, oyun alanlarını periyodik olarak dezenfekte ettiriyor. Aynı zamanda yetişkinlerimizin spor alanları da dezenfekte ediliyor. Mahallemizde bulunan 6 parkımızda da düzenli dezenfekte çalışması yapılmaktadır. Başkanımızın mahallemizde yürüttüğü tüm çalışmalardan çok memnunuz. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil'deki Tüm Parklar Dezenfekte Ediliyor
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’deki Tüm Parklar Dezenfekte Ediliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin