ŞEHİTKAMİL’DEN GAZİANTEPSPOR’A İKİ FUTBOLCU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spora ve sporcuya önem veren Şehitkamil Belediyespor, hem sportif başarıyı, hem de futbolcu yetiştirme görevini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyespor alt yapısında yetişen geleceğin yıldızları Mahsun Demir ve Barış Güzel, Gaziantepspor U14 takımına transfer oldu.

Gaziantep’e yetenekli futbolcu yetiştirmenin mutluluğunu yaşayan Şehitkamil Belediyespor, geleceğin yıldızı olmaya aday olan iki genç futbolcusunu daha Gaziantepspor’a kazandırdı. Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda gerçekleşen törende genç futbolcular, Gaziantepspor’a imza atmanın mutluluğunu yaşadı. Kariyerlerine Gaziantepspor U14 takımında devam edecek olan Mahsun Demir ve Barış Güzel, “Yaklaşık 5 yıldır Şehitkamil Belediyespor Alt yapısında futbol oynuyoruz. Burada hocalarımız bizlerle en iyi şekilde ilgilenerek, futbolu daha iyi öğrenmemizi sağladılar. Daha önce her zaman büyük bir takımda futbol oynamayı hayal ediyorduk. Bugün o dileğimiz gerçekleşti ve Gaziantepspor alt yapısına transfer olduk. Bunun için çok mutluyuz. Bundan sonraki futbol kariyerimizde de en iyi şekilde mücadele edip, hem takımımız için hem de şehrimiz için başarılar elde etmeye çalışacağız. Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediyespor Başkanımıza, yöneticilerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR OLARAK

GAZİANTEP FUTBOLUNU BİR BÜTÜN OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ

Şehitkamil Belediyespor As Başkanı Veysel Akbağ ise, “Şehitkamil Belediyespor olarak Gaziantep futbolunu bir bütün olarak düşünüyoruz. Biz bu alt kategorideki kardeşlerimizi Gaziantepspor’a verirken, amacımız daha çok maç oynayarak, tecrübe kazanmalarını sağlamak, Gaziantep ve Türk futboluna katkı sunmalarını sağlamak için gönderiyoruz. Bizim amacımız bu genç kardeşlerimizin gelişimlerini daha çok sağlamak için bugün iki genç kardeşimizi transfer ediyoruz. Şehitkamil Belediyespor olarak her hangi bir bedel veya gelir olsun diye bir düşünce içerisinde değiliz. Dolayısıyla bu genç kardeşlerimizi Gaziantepsopr’a teslim ediyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu kardeşlerimizi profesyonel takımlarda görmeyi hedefliyoruz. Şimdiden bu transferlerin hem kendileri hem de Gaziantep futbolu için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gaziantepspor U14 Takımı sorumlusu Halil İbrahim Barut ise, “Öncelikle Şehitkamil Belediyespor As Başkanımıza ve teknik ekibe bize zorluk çıkarmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Gaziantepspor ailesine iki tane aslan gibi futbolcu aldık. İnşallah bundan sonra gelişmelerini orada takip edeceğiz. Kendilerini Gaziantepspor’da görmek istiyoruz ve inşallah daha iyi yerlere gelecekler diyorum. İnşallah bu transferlerin hem takımımız adına hem de gençlerimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL’DEN GAZİANTEPSPOR’A İKİ FUTBOLCU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin