Şehitkamil’den spora büyük katkı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi, 2015 Yılı Yaz Okullarında, alanlarında uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirdiği çok yönlü spor eğitimleriyle, çocuk ve genç yaştaki sporcu öğrencilerin hem fiziksel hem de kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlıyor.

3 Aylık yaz spor okulu eğitim maratonuna katılan sporcu öğrencilerin gelişim düzeyleri, branş eğitmenlerinde ve sporcu velilerinde büyük memnuniyet uyandırıyor.
Şehitkamil Belediyesi, 2015 Yılı Yaz Spor Okullarında çok yönlü spor eğitimiyle, sporcu öğrencilere spor yapma kültürünü aktarıyor. Şehitkamil Belediyesinin deneyimli spor eğitmenleri, bu süreç sonrasında, küçük ve genç yaştaki sporculara en doğru etkinlik ve aktiviteleri yapabilmeleri için bilinçli tercih imkanı sunuyor. Bu sistemle spor dalı seçmeden önce, sporcuların, doğal gelişim ihtiyaçlarına cevap veren doğru programlar uygulayan Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları, eğitim verdiği tüm branşlarda sporcu öğrencilerin oynarken öğrendiği, hem fiziksel hem kişisel gelişimlerine en üst düzeyde yarar sağlıyor.

Jimnastik ve koordinasyon çalışmalarına da büyük destek veriyor. Çalışmalar sonrasında denge, algı, ayrıştırma ve karar verme yetenekleri gelişen sporculardaki bu ilerleyiş, branş eğitmenlerini, sporcu velilerini ve sporcuları oldukça memnun ediyor. Şehitkamil Belediyesi Basketbol Spor Okulu Antrenörü Hasan Orhan, “Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü iş birliği ile organize edilen spor okullarımızda branşlara özgü teknik ve taktik eğitimlerin yanı sıra sporcularımızın doğal gelişim ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu programları oluştururken Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları ile koordineli bir şekilde çalışıyor burada görev yapan hocalarımızdan birçok konuda destekler alıyoruz. Çok yönlü eğitimler sonrasında sporcu öğrencilerimiz fiziksel ve sosyal anlamda yaz spor okullarına başladıkları güne nazaran önemli bir yol kat ediyorlar. Bundan sonra ki süreçte de tüm spor okulu ve kulüp takımları çalışmalarımızda çok yönlü spor eğitimi anlayışını sürdürerek yeni başarılar elde etmeye ve yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.
ANTRENÖRLERİMİZ BİZLER İÇİN TÜM DETAYLARI DÜŞÜNÜYOR
Şehitkamil Belediyesi 2015 Yılı Yaz Spor Okullarında çok yönlü sportif eğitim programına katılan öğrencilerden Tuba Çetintaş ise, çalışmalar esnasında antrenörlerinin, yaz spor okullarında eğitim gören tüm öğrencilerin gelişimi adına tüm detayları düşündüklerini belirtti. Çetintaş, üç aylık eğitim sürecinde birçok farklı alanda eğitime tabi tutulduklarını, özelikle fiziksel gelişimleri adına spor okullarına başladıkları ilk güne göre olumlu bir mesafe kat ettiklerini söyledi. Çetintaş ayrıca bu süreçte eğitimlerine katkı sağlayan herkese takım ve gurup arkadaşları adına teşekkürlerini illetti.

Şehitkamil'den spora büyük katkı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’den spora büyük katkı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin