Şehitkamil’e genç aday adayı, Abdulkadir Ünal

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkâmil’e genç aday adayı Abdulkadir Ünal
Kanal 5 Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ünal, Şehitkamil Belediye Başkan aday adayı Abdulkadir Ünal Narkoz Gazetesi’ni ziyaret ederek projelerini anlattı.
Şehitkâmil Belediye Başkan Aday adayı Abdulkadir Ünal, “Şehitkâmil’in tamamına adil hizmet götürerek her alanını yaşanabilir hale getireceğiz. Desteklerinizle Şehitkâmil kendiyle yarışır hale gelecek” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramında doğduğunu belirten Ünal, Şehitkâmil’de de büyük bir zafere imza atmak için yola çıktığını belirtti.
Saha çalışmalarında deneyimli olan Abdulkadir Ünal, “Bilgi birikimimizi düşünerek elimizi taşın altına koyduk ve milletimizin huzuruna çıktık” diyerek şunları söyledi; “ Dünyanın bin yıl önce kilise merkezli kurulan sistem dünyayı yönetiyor ve karşımızda güçlü bir yapı var. Yaşadığımız şu günlerde krizlerle boğuşuyoruz, ekonomiyle mücadele ediyoruz. İmparatorluk için çekişen ülkeler içinde biz Liderliğe oynayan, öze dönüş sağlayan bir ülkeyiz. Türkiye kritik bir dönemden geçiyor. Türkiye bu değişimde öncü olacak. Bu deişim süreci yerelde de yaşanacak ve güçleneceğiz. Biz hem genelde hem yerelde büyük bir özveriyle çalışan insanlarız. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok görevde bulundum. Sahayı çok iyi biliyorum. Deneyimlerimi Şehitkamil İlçemizde halkımıza hizmet vererek faydalı olacağımı düşünüyorum. Ak Parti’nin örnek Belediyecilik anlayışını da bu hizmetle pekiştirip bunu daha ileriye taşımaya talibim.
“ÇOK YÖNLÜ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Gaziantep’i de dâhil ederek layık olduğu yere getirmek, hak ettiği noktaya ulaştırmak için çözümler üreteceğiz. Şehitkâmil Gaziantep’in en önemli unsurlarını içinde barındıran bir ilçe olarak en kısa zamanda şahlanması gerekiyor. Biz buna inandık ve Şehitkâmil için projelerimizi hazırladık. Ve Allahın izniyle de başaracağız. Ak Parti’nin örnek Belediyecilik anlayışını da bu hizmetle pekiştirip bunu daha ileriye taşıyacağıma yürekten inanıyorum. Ben adil, iktisatlı ve etik hareket eden bir başkan olacağım. Çok boyutlu çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çocuklar, Gençler ve Yaşlılara yönelik gelişim, eğitim ve sosyalleşme politikaları hayata geçirmek için hazırladığımız projeleri çok yakında sizlerle de paylaşacağız. Siz değerli basın mensubu meslektaşlarımızda bu süreçte desteğini bekliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Narkoz Haber Gazetesi, Narkoz Sağlık Dergisi Yazı İşleri Müdürü Mezine Sırakaya, Abdulkadir Ünal’a çıktığı yolda başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’e genç aday adayı, Abdulkadir Ünal

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin