Şehitkamil’li Altın Paletler Avrupa Şampiyonasında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAVUZUN JETLERİ SIKI ÇALIŞTI
ALLEBEN YÜZME HAVUZUNDA MÜZE KUPALARLA DOLDU TAŞTI
Şehitkamilli milli sporcular, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından gerçekleştirilecek paletli yüzmenin en prestijli uluslararası yarışmalarından olan CMAS 20. Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonasında ay-yıldızlı mayo ile Gaziantep’i temsil edecekler.

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda, paletli yüzme takımı sporcularının kulvarlarda hızlarına yetişilmiyor. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen paletli yüzme şampiyonalarında seri Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde eden yeşil-siyahlı altın paletler, yeni rekorlar kırmak ve yeni zaferlere ulaşmak adına paletli yüzmenin en prestijli uluslararası yarışmalarından biri olan CMAS 20. Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonasındaki yerlerini aldılar. İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek organizasyonda Şehitkamil Belediye Spor Kulübünden Antrenörler Ali Göz ve Sinan Yüncü, ay-yıldızlı ekibin teknik kadrosunda görev yapacak. Yeşil-siyahlı altın paletler Muhammet Emin Bay ve Tuğcan Kaytar ise bu büyük organizasyonda bir kez daha madalya heyecanı yaşamak için mücadele edecek.

TEMEL EĞİTİMDEN AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLARINA UZANDIK
TSSF tarafından düzenlenecek olan CMAS 20. Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonasında antrenör ve sporcularının Gazi şehri temsil edecek olmalarından duyduğu büyük memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Alleben Yüzme Havuzlarında gerçekleştirilen nitelikli temel eğitimin ardından Avrupa ve Dünya şampiyonalarına uzandıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, Avrupa şampiyonası öncesinde yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:
“Değerli antrenörlerimizin ve şampiyon sporcularımızın bir kez daha uluslararası bir mecrada Gazi şehrimizi temsil edecek olmalarının mutluluğu içerisindeyim. Alleben Yüzme Havuzlarımızda gerçekleştirilen nitelikli temel eğitim sürecinin ardından sporcularımız Avrupa ve Dünya şampiyonalarına uzanır ve bu mecralarda ödül kürsüsü heyecanı yaşar oldular. CMAS 20. Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonasında 2 antrenörümüz ve 2 sporcumuz görev yapacak.  Bu durum bizler için gurur verici. Sporcumuz Muhammed Emin Bay daha önce biri Dünya Şampiyonluğu olmak üzere birçok Avrupa ve Dünya derecesine imza atmıştı. Bir diğer sporcumuz Tuğcan Kaytar ise paletli yüzme su üstü yarışlarında 100 metre ve 200 metre su üstü kategorilerinde Türkiye rekorları kırarak bu şampiyonaya katılıyor. İlimizi ve ülkemizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza ve teknik ekibe gönülden başarılar diliyorum.”
TEKNİK KADRODAN MİLLİLERE ÖVGÜ
TSSF Paletli Yüzme Genç Milli Takımı Antrenörü Özgür Alemdar, Avrupa Şampiyonası öncesinde Şehitkamilli milli sporculardan övgü ile söz etti. Milli Antrenör Alemdar, “Son iki yıldır dünya şampiyonluğu elde ediyoruz. Geçen yıl dünya şampiyonu olan sporcumuz Muhammed Emin Bay da Milli Takımımızda. Ayrıca aynı kadroda yer alan güçlü sporcularımız var. Şampiyonada umudumuz büyük. Özellikle bayrak yarışlarında, 200 metre su üstünde ve açık su yarışlarında madalya için mücadele edeceğiz. Desteklerini esirmeyen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ise yaptığı açıklamada, “Konuk ülke sporcularına ve Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Çok önemli bir uluslararası yarışmaya federasyonumuzun ve ülkemizin ev sahipliği yapması gurur verici. Gençlerde dünya şampiyonlukları kazandık. Bu başarımızı, ülkemizde de devam ettirmek, Avrupa Şampiyonası’na imza atmak istiyoruz” dedi.

Şehitkamil'li Altın Paletler Avrupa Şampiyonasında
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’li Altın Paletler Avrupa Şampiyonasında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin