Şehitkamilli hanımlar KUR’AN-I KERİM öğreniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

    Şehitkamil Belediyesi Hasırcıoğlu Sosyal Tesisine gelen ev hanımları Kur’an-ı Kerim öğreniyor. Kursa katılan ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen tüm kursiyerlere Şehitkamil Belediyesi tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi. 

Birbirinden farklı kurs ve etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk katan Şehitkamil Belediyesi, Hasırcıoğlu Sosyal Tesisinde açtığı Kur’an kursu eğitimiyle vatandaşların Kur’an-ı Kerim öğrenmelerine katkı sağlıyor. Kur’an kursuna gelen kursiyerler, hocaları nezaretinde büyük bir heyecanla Kur’an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor. Kurslarda ayrıca, tüm kursiyerlere Şehitkamil Belediyesi’nin katkılarıyla Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Hasırcıoğlu Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde Kur’an kursuna gelen hanımlar Kur’an-ı Kerim öğrendiklerini belirterek, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından Sosyal Tesislerde kurulan Kur-an-ı Kerim kurslarına katılarak, Kur’an-ı Kerim’i en iyi şekilde öğreniyoruz. Buraya ilk geldiğimiz zaman daha Kur’an-ı Kerim bilmiyorduk. Hocamızın sayesinde yaklaşık 3 aylık bir eğitimin ardından bugün Kur’an-ı Kerim’e geçtik. Bundan dolayı Belediyemiz tarafından bizlere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Bizlere böylesine anlamlı kursu açan ve Kur’an-ı Kerim hediye eden Başkanımızdan ve bize Kur’an-ı Kerim’i öğreten hocamızdan Allah razı olsun” dediler.

KURSİYERLERİMİZ KUR’AN-I KERİM ÖĞRENMEYE YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR 

Hasırcıoğlu Sosyal Tesisi Aile Merkezi Kur’an-ı Kerim Hocası Büşra Kılıçoğlu ise, “Sosyal Tesisimizde haftanın 5 günü olmak üzere 30 kursiyerimize Kur’an-ı Kerim eğitimi veriyoruz. Bunun yanı sıra ilmihal ve dini bilgiler eğitimi de veriyoruz. Kursiyerlerimiz Kur’an-ı Kerim öğrenmeye büyük bir yoğun ilgi gösteriyorlar. Yaklaşık 3 aydır eğitimlerimiz devam ediyor. Kursiyerlerimiz 3 aylık bir eğitimin ardından Kur’an-ı Kerim’e geçtiler. Bugün de Kursiyerlerimize Belediyemizin destekleriyle Kur’an-ı Kerim hediye edildi” diye konuştu.

Şehitkamilli hanımlar KUR’AN-I KERİM öğreniyor

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamilli hanımlar KUR’AN-I KERİM öğreniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin