Şehrin Lezzet Buluşması “Sokak Lezzetleri” Gaziantep Bayazhan’da  

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bayazhan-sokak7. inci Restoran Haftası Şehrin Lezzet buluşması kapsamında “Sokak lezzetleri” Gaziantep Bayazhan’da çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Şehrin gelenekselleşen ve merakla beklenen lezzet buluşması,7. Restoran Haftası,1-30 Nisan tarihleri boyunca Gaziantep ile birlikte 7 farklı şehirde “Sokak Lezzetleri Restoranlarda, Restoranlar Sokakta” diyerek gastronomi ve yaşam kültürüne katkıda bulunmayı sürdürüyor.

 

Dude Table organizasyonu ile gerçekleşen Restoran Haftası, 7. Yılında“Sokak lezzetleri restoranlarda, restoranlar sokakta” başlığı ile hem dünyanın hem de Türkiye’nin farklı sokak lezzetlerini ve şaraplarla uyumunu lezzet meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

bayazhan-sokak-lezzetleri

 

 

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Gaziantep olmak üzere 7 şehirde yaklaşık 150 restoranın katılımıyla gerçekleşen Restoran Haftası kapsamında; sokak lezzetleri şeflerin özel yorumları ve şarap eşlemeli menüler şeklinde uygun fiyat politikasıyla sunuluyor.

 

Bayazhan’da 16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17:00 de gerçekleşen Restoran Haftası özel etkinliğinde Gaziantep lezzetleri şefin yorumu ile hazırlanan özel menüyle lezzet severlere sunuldu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, Bayazhan tarafından 7. Restoran Haftası için hazırlanan menüde;

Turşu, içli köfte, nohut haşlama dürüm, zeytinli Antep böreği, çiğ köfte, dürüm ile; simit kebabı, cartlak kebabı veya ciğer şiş, kahke, lahmacun, saç kavurma, kuruluk, katmerve lokma yer aldı. Michelin yıldızı şeflerin lezzetleri arasında ise dilli sandviç, çıtır tavuk kanatlar ve kuzu incikli shepard pie bulunuyordu. Faysal Üren de tantuni ve nohutlu pilav ile etkinliğe lezzet kattı.

bayazhan-lezzet

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehrin Lezzet Buluşması “Sokak Lezzetleri” Gaziantep Bayazhan’da  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin