Şehrin ve Bölgenin Sesi olacak HKÜ Radyo açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu üzerinde bir dünya üniversitesi sloganıyla, önemli ve bir o kadar da değerli işler yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) büyük bir başarıya daha imza atarak şehrin sesi olacak 106,8 frekansından yayın yapan HKÜ Radyonun yapımını tamamladı. Radyonun açılışına Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Ebubekir Şahin ve birçok protokol üyesi katıldı.

ŞEHRİN ÖNEMLİ İSİMLERİ VE ÜNLÜLER RADYO AÇILIŞINA KATILDI

Altın Baklava Film Akademisi 5. Uluslararası Öğrenci Film Festivali Gala ve Ödül Töreni öncesinde HKÜ İletişim Fakültesi ve öğrencilerinin çabalarıyla kurulan HKÜ Radyo’nun açılışı gerçekleştirildi. Gaziantep’te 106,8 frekansı ile yayın yapacak olan HKÜ Radyo’nun açılışında kurdeleyi; Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan V. Haluk Kalyoncu, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen ve ünlü yönetmen, senarist Osman Sınav kesti.

“RADYONUN AÇILIŞINA EN ÇOK SEVİNEN KİŞİLERDEN BİRİYİM”

HKÜ Radyonun açılmasına çok sevindiğini dile getiren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin: ” Ben de İletişim Fakültesi Mezunuyum. İletişim Fakültelerinde uygulamalı çalışma alanlarını görmek çok güzel. Bölgenin sesi olacak radyonun açılışına en çok sevinen kişilerden biriyim. Öğrencilerimiz bu alanı iyi bir şekilde değerlendirmeli. Gaziantep’te İletişim öğrencilerimizin uygulama alanı olacak ve tüm bölgeye yayın yapabilecek HKÜ Radyo üniversitemize ve kentimize hayırlı olsun” dedi.

ÖĞRENCİLER İNTERNET YAYININDAN DÜNYAYA ULAŞABİLECEK

Öğrenciler için birebir saha olarak uygulama yapabilecekleri bir alan olan HKÜ Radyo’da; ses kurgusundan, yayın masasına, spikerliğe ve editörlüğe kadar birçok alanda kendini geliştirerek seslerini ve çalışmalarını şehre duyururken internet yayınından ise dünyaya ulaşabilecek.

106,8 YAYIN HAYATINA MERHABA DEDİ

Yayın hayatına merhaba diyen 106,8 frekanslı HKÜ Radyoyu merak eden protokol üyeleri, radyonun cihazları ve yayın akışı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Donanım olarak bölgenin ve şehrin sesi olabilme kapasitesinin üstünde donanıma sahip olan 106,8, protokol üyelerinin ve radyonun açılışına katılan misafirlerin beğenisini kazandı. Radyonun kurdelesini kesen ve radyoyu gezen katılımcılar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek radyonun açılışını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehrin ve Bölgenin Sesi olacak HKÜ Radyo açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin