SERTTAŞ, PRİMER TARAFINDAN “SAHNELERİN DOKTORU” İLAN EDİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SERTTAŞ, PRİMER TARAFINDAN “SAHNELERİN DOKTORU” İLAN EDİLDİBülent Serttaş Primer Hastanesi çalışanları tarafından “sahnelerin doktoru” ilan edildi.

Üniversiteler Fahri doktora unvanı verirken Primer Hastanesi çalışanları bir ilke imza atarak Bülent Serttaş’a “Sahnelerin Doktoru” unvanını verdi.

Özel Primer Hastanesi tarafından düzenlenen 7.kuruluş yıldönümü kutlamasına Sanatçı Bülent Serttaş katıldı. Kurum çalışanlarını doyasıya eğlendiren Serttaş, Primer Hastanesi tarafından Sahnelerin Doktoru Unvanı ile ödüllendirildi.

Özel Primer Hastanesi çalışanları 7.kuruluş yıldönümü kutlamalarında sanatçı Bülent Serttaş ile doyasıya eğlendi. Teymur Hotel’de düzenlenen geceye katılan çok sayıda Primer Hastanesi çalışanı ve aileleri gönüllerince eğlenirken, Bülent Serttaş’ın sahneye doktor kıyafeti ile çıkması eğlenceye ayrı bir renk kattı. Sahneye doktor kıyafeti ile çıkan Serttaş’ın kıyafetinde Dr. Bülent Serttaş, sahnelerin doktoru yazısı bulunurken, Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker tarafından Serttaş’a “ sahnelerin doktoru” unvanının verilmesi sanatçıyı duygulandırdı. Hastane Başhekimi Dr. Bülent Serttaş’a doktor önlüğünü giydirirken hastane ortaklarından Dr. Çiğdem Barlas Serttaş’ın boynuna steteskop taktı. Serttaş, hayatında birçok programa katılarak sahne aldığını ancak hiç bu kadar duygulanmadığını ifade ederek “ Bu anlamlı ve sanırım ilk olan unvanı bana layık gören tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sizler her şeye layıksınız. Siz çok büyük bir ailesiniz. Tüm ailenizin 7. Yaşı kutlu olsun” dedi.

SERTTAŞ, PRİMER TARAFINDAN “SAHNELERİN DOKTORU” İLAN EDİLDİ

SERTTAŞ, PRİMER TARAFINDAN “SAHNELERİN DOKTORU” İLAN EDİLDİ

Sahnelerin Doktoru unvanını alan Dr. Bülent Serttaş, Primer Hastanesi tarafından düzenlenen özel gecede sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisini sahnelerin doktoru unvanına layık gören Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SERTTAŞ, PRİMER TARAFINDAN “SAHNELERİN DOKTORU” İLAN EDİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin