SEVEROĞLU,  Turizm Derneği Başkanlığı’na seçildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sıtkı-severogluGaziantep Turizm Derneği 12. Olağan  Genel Kurulu Gaziantep Ticaret Odası salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Bekir Sıtkı Severoğlu başkanlığa seçilerek yeni dönemde gerçekleştirilecek projelerden bahsetti.

Severoğlu yaptığı konuşmada,  Gaziantep Turizm Derneği’nin gerçekleştirdiği faaliyet ve projeler hakkında bilgi verdi.

“Gaziantep tarihinde hiç olmadığı kadar büyük bir zorluğun içinden geçtiği dönemde turizmi konuşuyoruz” diyen Severoğlu, “Turizm’de halen istediğimiz noktaya gelemedik” dedi.

Severoğlu, Gaziantep Turizm Derneği’nin 27 yıldır şehre hizmet verdiğini ifade ederek; “Gaziantep Turizm Derneği 1990 yılında kuruldu ve kuruluşunun üzerinden 27 yıl geçti. 27 yıl önce bu kentte turizmden bahsettiğimizde kimsenin aklı konuşulanları almazdı. 90’a yakın üyemizle birlikte kenti kültürel varlıklarının korunması ve turizmin desteklenmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Kentimiz turizmde güvenlik sorunu dolayısı ile zaman zaman bazı sorunlar yaşadı. Turizmde halen istediğimiz noktaya gelemedik. Dünyadaki en iyi Panorama ve Kahramanlık Müzesi  Gaziantep’te yapılacak. Panorama Müzesi için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Mimarlar Odası’nın da dahil olduğu bir çalışma yürütüyoruz. Gaziantep’te özel müze olarak 12 müzemiz var. Müzeler kenti diye anılıyoruz. Şu anda Gaziantep’e yapılacak Kahramanlık Panoraması ve Gaziantep Savunması Müzesi bu müzelerin toplamından çok daha önemli bir yer alacak. Büyükşehir Belediye başkanımız inanılmazı başardı. İddia ediyoruz ki! dünyadaki en önemli Panorama ve Kahramanlık Müzesi olacak. 24 saat yaşayan bir yer haline gelecek bu müze alanı” dedi.

SEVEROĞLU,  Turizm Derneği Başkanlığı'na seçildi

Gaziantep’te turizmin canlanmasında en büyük paylardan birinin de fuar faaliyetlerine bağlanabileceğini belirten Severoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya’ya çalışmalarından dolayı başarı dileyerek plaket takdim etti.

Genç ve dinamik bir yönetimle kentin Turizmde ileri gitmesi için ellerini taşın altına koyacaklarına vurgu yapan Severoğlu, yeni yönetime başarılar dilerken eski yönetimede çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TURİZM DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

Başkan Severoğlu,

Asil Liste;

Çiğdem Apa, Tarık Aytekin, Enver Ayşe Tuğsuz, Y. Mete Akcan, Ayşe Kırgız, Orhan Akkaya, Pınar Taşdemir, Sinan Karabağlı

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEVEROĞLU,  Turizm Derneği Başkanlığı’na seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin