SEYRANTEPE’YE ÜÇÜ BİR ARADA HİZMET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEYRANTEPE’YE ÜÇÜ BİR ARADA HİZMET

Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre içinde yapımı tamamlanan Seyrantepe Sosyal Tesisi ve Pazar yerinin açılışları ile lise inşaatının temel atma töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla Pazar günü saat 12.30’da yapılacak.

BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI SEYRANTEPE

Seyrantepe Mahallesi’nde gerçekleşecek olan sosyal tesis, Pazar yeri açılışı ve lise inşaatının temel atma töreni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birçok davetlinin katılımıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Eğitimi desteklemek adına imkanlar ölçüsünde hemen hemen her mahalleye sosyal tesis kazandırdıklarını söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçedeki tüm mahalleleri olduğu gibi Seyrantepe Mahallesi’ni de bölgenin parlayan yıldızı haline getirdiklerini belirti. Seyrantepe’ye yaptığı hizmetlerle vatandaşların yaşamını kolaylaştıran Başkan Fadıloğlu, bu hizmetlere eklediği sosyal tesis ve Pazar yerinin açılışı ile devam eden lise inşaatının temelini ise Bakan Şahin ile Bakan Şimşek’in katılımıyla Pazar günü saat 12:30’da yapacaklarını duyurdu.

SEYRANTEPE’YE ÜÇÜ BİR ARADA HİZMETŞEHİTKAMİL EĞİTİME DESTEĞİNİ HER GEÇEN GÜN ARTARAK DEVAM ETTİRİYOR

Seyrantepe’de gerçekleşecek olan açılış ve temel atma törenine herkesi davet eden Başkan Fadıloğlu, “25 Kasım Pazar günü tüm hemşerilerimizi Seyrantepe’deki sosyal tesisin açılışına aynı zamanda 33 derslikli lisenin temel atma törenine bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi Şehitkamil Belediyesi olarak eğitime desteği sürdürmeye devam ediyoruz. Daha önce taahhüt ettiğimiz bu iki okuldan birincisinin temel atmasını inşallah Pazar günü Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız milletimizin eğitim seviyesini daha da yukarılarına çıkartmak. Bizim sosyal tesislerde de yapmış olduğumuz eğitim faaliyetlerini etüt ve aile merkezlerimizle sürdürüyoruz. Okul öncesi hem öğrencilerimize hem de annelere hem de 6. 7. ve 8. Sınıfta okuyan çocuklarımızın eğitimlerini devam ettiriyoruz. Yine Seyrantepe’de daha önce devreye aldığımız ama resmi açılışını yapmadığımız kapalı Pazar yerinin açılışını da yapmış olacağız. Tüm hemşerilerimizi inşallah Pazar günü saat 12:30’da Seyrantepe’ye gelmelerini bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEYRANTEPE’YE ÜÇÜ BİR ARADA HİZMET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin