SHAZİLİ TÜRK KAHVESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SHAZİLİ TÜRK KAHVESİ ÖDÜLE DOYMUYORTürkiye Girişimcileri Ödül Töreninde Yılın İnovasyon Ödülünü alan Shazili Hazır Türk Kahvesine ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Türk kahvesini çok seven Erdoğan’a kahve ikram eden Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu’nun “Sayın Başbakanım Shaziliniz nasıl olsun? Sorusuna “Orta şekerli Shazili” yanıtını aldı.  Shazili’nin orta şekerli Türk kahvesini tercih eden Başbakan Erdoğan kahveyi beğendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Swiss Otel’de gerçekleştirilen ‘Türkiye Girişimcileri Ödül Töreni’ne katılarak, Yılın İnovasyon Girişimcilik Ödülü alan Shazili Hazır Türk Kahvesi’nin ödülünü Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu’na verdi. Ankara Swiss Otel’de düzenlenen törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan ve çok sayıda girişimci katıldı. Kısa adı KOSGEB olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın başarılı KOBİ’lerin ve yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılarının desteklenmesi ve özendirilmesi amacıyla düzenlediği Türkiye Girişimcileri Ödülleri ödül töreninde İnavasyon Girişimcilik Ödülünü Shazili Hazır Türk Kahvesi aldı. Düzenlenen törende Shazili Hazır Türk Kahvesi’nin ödülünü Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu’na veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yabancı kökenli kahveler karşısında Shazili’nin aldığı pozisyonları soran Başbakan Erdoğan yenilikler, AR-GE ve İnovasyon alanındaki başarılarından dolayı Shems Gıda Genel Müdürü Harbalioğlu’nu kutladı. Tören sonrası Shazili Hazır Türk Kahvesi Standını ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Sayın Başbakanım Shaziliniz nasıl olsun ?” diye soran Harbalioğlu’na Başbakanın yanıtı “Orta şekerli Shazili” yanıtını verdi. Shazili Hazır Türk Kahvesinin Standını ziyareti sırasında Başbakan Erdoğan’a özel olarak hazırlatılan ve üzerinde Fenerbahçe’nin armasının bulunduğu çini armağan edildi. Gaziantepli bakır ustaları tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için özel olarak hazırlanan Shazili’nin kahve fincanlarını da beğenen Erdoğan kendisine ikram edilen orta şekerli Shazili’yi beğendi.

SHAZİLİ TÜRK KAHVESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

SHAZİLİ TÜRK KAHVESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Uzun süren AR-GE çalışmalarının ardından üç yıl önce kuruluşu gerçekleştirilen ve kısa bir süre içerisinde yurt içi ve yurt dışında bulunan geleneksel Türk Kahve tiryakilerinin vazgeçilmez lezzeti haline gelen, sade, orta ve şekerli seçenekleriyle 5 saniye gibi kısa bir süre içerisinde içime hazır hale getirilen Shazili Hazır Türk Kahvesi yaptığı yeniliklerle de dikkat çekiyor. Henüz üç yıllık bir firma olmasına rağmen birçok ödül alan Shazili Hazır Türk Kahvesi inovasyon ve AR-GE çalışmalarını da sürdürerek geleneksel Türk kahvesinin yeni yetişen nesillere tanıtımı ve devamlılığının sağlanması içinde önemli çalışmalar yürütüyor. Sade, orta ve şekerli Türk kahvesi seçenekleri yanında damla sakızlı Türk kahvesi, sütlü Türk kahvesi, sıcak çikolata ve salep seçenekleriyle de sıcak içecek dünyasının yıldızı haline geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen Yılın İnovasyon Ödülüyle yenilikleri yanında kalite ve lezzeti bir kez daha tescillenen Shazili Hazır Türk Kahvesi’nin önümüzdeki dönemlerde de kahve sektörünün haklı liderliğini sürdüreceği de ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SHAZİLİ TÜRK KAHVESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin