ŞİLİLİ RESSAM GAZİANTEP’İ RESMETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞİLİLİ RESSAM GAZİANTEP’İ RESMETTİGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’e Gazilik Unvanının verilişinin 91.Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şilili Ressam Javier G. Subiabre Harnandez’in gözü ile “Gaziantep Resimleri” kişisel sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Onat Kutlar Salonu Fuayesi’nde açılan sergiye Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Ressam Javier G. Subiabre Harnandez ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sanatçı Javier G. Subiabre Harnandez’in toplam 50 eserinden oluşan ve Gaziantep’in tarihi sokaklarını yansıtan resim sergisi davetlilerden tam not aldı. Javier G. Subiabre Harnandez’in “Gaziantep Resimleri Sergisi” 8-15 Şubat 2012 tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Fuayesi Salonunda ziyarete açık olacaktır.

Şili’nin başkenti Santiago’da dünyaya gelen Javier G. Subiabre Hernandez, 1993 yılında Almanya’ya yerleşmiş ve burada evlenmiştir. 3 çocuk babası olan ressam, kendi sanat galerisini açmıştır.

Subiabre, Almanya’nın Schongau şehrinde yaşamakta ve her sene buradaki sanat festivaline katılmaktadır. Gaziantep’te de 2 ayrı sergi açmış olan ressam, 3 defa da “Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması” jüri üyeliği için şehrimize gelmiştir.

Javier G. Subiabre Hernandez’in sanatsal çalışmaları, ülkesinde ve yurtdışında çeşitli özel ve kamu koleksiyonlarında yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞİLİLİ RESSAM GAZİANTEP’İ RESMETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin