SINIRIMIZ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SINIRIMIZ KAN GÖLÜNE DÖNDÜSuriye’nin Halep kentinin Sucu Köyü pasaport kontrol noktasında meydana gelen patlamada yaralanan çok sayıda Suriyeli Kilis Devlet hastanesine getirildi.

Türkiye sınırına birkaç kilometre uzaklıktaki Suriye’nin Halep kentinin Sucu Köyü’nde, pasaport kontrol noktası olarak kullanılan bölgede bomba yüklü araç infilak etmesi sonucu çok sayıda kişi yaralanırken 13 kişi Kilis Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralanan ve kamyonet kasaları tedavi için Kilis’e getirilen aralarında çocuklarında bulunduğu 120 yaralıdan 13’ü öldü.

KAMYONET KASALARINDA HASTANEYE GELDİLER

SINIRIMIZ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Türkiye tarafından da duyulan ve tedirginliğe yol açan saldırıda yaralanan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu onlarca yaralı, kamyonet kasaları, minibüs ve otomobiller ile Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan geçirilerek Kilis Devlet Hastanesi’ne getirildi. İzinli doktorların göreve çağrıldığı Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilen yaralıların büyük kısmında yanık izleri olduğu görüldü. Patlama sonrası Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilen 120 yaralıdan 13’ü doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Yaşamını yitirenlerin cesedi morga konulurken, ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunan çok sayıda yaralı Suriyeli ambulanslarla Gaziantep’teki hastanelere sevk edildi.

Sınırda meydana gelen patlama Kilis’te de tedirginlik yarattı. Azez’de meydana gelen saldırı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri  sınır hattında zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

SINIRIMIZ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SINIRIMIZ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin