Sırakaya, “15 Temmuz Türk Milletinin güçlü iradesinin göstergesidir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜM-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanı Mezine Sırakaya; Türk Milleti’nin 15 Temmuz gecesi şanlı ve asil duruşunu bir kez daha göstererek FETÖ terör örgütünün organize ettiği hain darbe girişimine müsaade etmediğini, Türk Milletinin milli iradesinin gücünü tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

TÜM-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanı Mezine Sırakaya; “ Türk Milleti, 15 Temmuz’da şanlı ve asil duruşunu tüm dünyaya göstermiş, ülkenin birliğini ve dirliğini bozacak hiçbir girişime izin vermemiştir. Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuz gecesi tarihin en kanlı saldırılarından biriyle karşı karşıya kalmış, hain darbe girişimi şanlı Türk Milletinin güçlü iradesiyle bertaraf edilmiştir. FETÖ terör örgütünün organize ettiği bu kanlı saldırıda genç, yaşlı, kadın, erkek demeden çok sayıda vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaşmıştır.

Türk Milletinin kanıyla, azmiyle, canıyla kazandığı bu demokrasi zaferi yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada demokrasinin yaşaması için bir teminattır. Bu zafer tüm dünya ülkelerine örnek teşkil etmeli, hiçbir inanca ve ideolojiye sığmayan bu kumpasa karşı tüm ülkeler tavır almalı ve lanetlemelidir.

İleri demokrasinin vazgeçilmez lokomotifi olan TÜM-İŞ konfederasyonu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında devletinin ve milletinin yanında olduğunu beyan etmiş, Türk Milletinin asil ve dik duruşunu tüm dünyaya anlatma gayret ve çabasında olmuştur.

Sırakaya, "15 Temmuz Türk Milletinin güçlü iradesinin göstergesidir”

Bağımsız sendikaların bir araya gelerek kurduğu TÜM-İŞ konfederasyonu üyeleri olarak her Türk Vatandaşı gibi Türk Milletinin 2’nci Kurtuluş Savaşı olan 15 Temmuz’un izlerini bertaraf ederek yapılan bu hainliği toplumsal hafızamıza kazıyıp geleceğimizi kuracağız ve çocuklarımıza güçlü irademizi aşılayacağız. Türk Milleti söz konusu vatan olduğunda hiçbir engeli tanımayarak ezip geçeceğini bir kez daha göstermiştir.

TÜM-İŞ Konfederasyonu olarak azimle çalışarak kazandığımız başarılarımızın birkaç terörist ve onların destekçileri aracılığıyla yerle bir olmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bu vesileyle, 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Sırakaya, "15 Temmuz Türk Milletinin güçlü iradesinin göstergesidir”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sırakaya, “15 Temmuz Türk Milletinin güçlü iradesinin göstergesidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin