Şırnak’ta askeri helikoptere saldırı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak’ta askeri helikoptere düzenlenen saldırıda 1 asker şehit olurken Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki polis aracına teröristler tarafından yapılan saldırıda 4 polisimiz şehit oldu.
Bugün Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen mayınlı saldırıda 4 polis sehit oldu.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde ise personel dağıtımı yapan Skorsky helikoptere doçka ve roketatarla düzenlenen saldırıda Doğan Güneş isimli asker şehit oldu. Teskeresine gün sayan Doğan Güreş kendisine ait facebook sayfasında da terhis olacağı günü sevenleriyle paylaşmış. Bu paylaşım yürekleri burkarken şehidin Denizli’de ki evine ateş düştü.

Sultanbeyli’de, Fatih Polis Merkezi’ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre saldırıda 3 polis memuru ve 7 vatandaş yaralandı. Bomba yüklü aracı kullanan teröristin öldüğü belirlendi. Saldırı sonrası polis merkezi önünde olay yerini inceleyen ve önlem alan ekiplere ateş açıldı. Çıkan çatışmada iki saldırgan öldürüldü. Çatışmada ağır yaralanan Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şırnak’ta askeri helikoptere saldırı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin