Şırnak’ta köy korucusu şehit oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta çocuklarının önünde teröristlerce ağır yaralanan geçici köy korucusu Murat Sevim’in tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“30 Ocak 2016 tarihinde Şırnak ili merkez ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce evinde, çocuklarının gözünün önünde haince, kahpece ve alçakça yapılan saldırı sonucu kahraman geçici köy korucumuz Murat Sevim ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 17.00’da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

ŞEHİT KORUCU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit olan geçici köy korucusu Murat Sevim için 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda cenaze tören düzenlendi. Şehidin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na getirilerek, katafalka konuldu. Törende şehidin öz geçmişi okunarak dualar edildi. Cenaze törenine Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, sivil toplum kuruluşları, şehidin silah arkadaşları, askerler ve vatandaşlar katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şırnak’ta köy korucusu şehit oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin