Sivil Toplum Polisleri Hemşireler ve Ebeler Haftasını kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivil Toplum Polisleri Hemşireler ve Ebeler Haftasını kutladıGaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sivil Toplum Polisleri Hemşireler ve Ebeler haftası nedeniyle Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hemşireler ve Ebeler haftası nedeniyle Dr. Ersin Aslan Hastanesi’ni gezen polis ekipleri, Hastane Yöneticisi Uzm  Dr. İdris Yıldırım’dan hastane hakkında bilgi alarak hemşire ve ebeler günü kutladılar.

Uzm  Dr. İdris Yıldırım polislerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi; “ Hastanemiz sadece Gaziantep’e değil bölgeye hizmet veren bir hastane olduğu için toplumsal  yaşanan ve yaşana bilecek her türlü güvenlik tedbirini en üst düzeydedir. Sağlık çalışanları olarak 7/24 dinlemeksizin öz verili bir şekilde görevimizi yerine getiriyoruz. Aynı şekilde büyük bir özveriyle çalışan hemşire ve sağlık çalışanları omzundaki büyük ve kutsal sorumluluğun bilinci ile görevlerini eksiksiz yapma gayreti içerisindedir.”

Sivil Toplum Polisleri Hemşireler ve Ebeler Haftasını kutladıKarşılıklı sohbetin ardından Sivil Toplum Polisleri Hastane servislerini gezerek görev başındaki Hemşirelere karanfil dağıttı. Bu kutsal görevi sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmeleri dileğinde bulunan polisler Hemşireler ve ebeler Haftasını kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sivil Toplum Polisleri Hemşireler ve Ebeler Haftasını kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin