SLEEPY Temizlik ürünleri yerel marketler ile iftarda buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sleepy-iftarEruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin markası olan Sleepy Temizlik ve Hijyen Ürünleri Gaziantep’te bulunan yerel market yöneticileriyle iftar ’da buluştu. İftar programı Tasavvuf Müziği dinletisi, Kuran-ı Kerim tilaveti, Ezan ve İftar Duası ile devam etti. İftar Duasını Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik’in yaptırdığı program Tasavvuf Müziği ve Semazen Ayini ile devam etti.

“TEKNOLOJİ VE İNSAN ODAKLI ÇALIŞMALARA HIZ VERDİK”

İftara katılan yerel market yöneticilerine konuşma yapan Eruslu Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eruslu, Eruslu Global Şirketler Topluluğu olarak ülkeye katma değer üretmek için kararlılıkla yatırım yapmaya devam ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi; “Özellikle bebek bezi ve ıslak havlu ürünlerinde geniş kitlelere ulaştık. Bu süreçte farklı iş fikirleri oluşturduk. Yeni yatırımlar için teknoloji ve insan odaklı çalışmalara hız verdik. Türkiye’nin saf suyla dokunmuş ilk ve tek bebek bezi sloganıyla tüketicinin ilgisini cezp edip benzersiz ve üstün özellikleriyle rakiplerinin arasından sıyrılan Sleepy geniş kitlelere ulaşmaya devam etmektedir. Tüm dünyaya ulaşan ürünlerimiz yenilikçi, nitelikli ve yüksek performansı sayesinde yaptığı atılımlarla kısa sürede araştırma şirketi AR-GE yükselen değer olarak tescil edilmiştir. Sleepy bebek bezi Türkiye’de önemli bir Pazar payına ulaşarak diğer büyük markalar arasında yerini aldı sektördeki paydaşlarının haklı takdirini kazandı. Yılın ilk çeyreğimde organize firmalar bebek bezi pazarını kaybetmeye başlarken Sleepy bebek bezi kaybedilen pazarın tekrar canlanmasına önemli katkılar sağlamıştır. Bizler bunun haklı gururunu yaşarken şunun da her zaman farkında olduk. Tüketici arasında köprü vazifesi gören bizlerle birlikte misyonun yürütülmesine emeği olan sizlerin desteği çok önemlidir. İnovasyonun devamlılığı sinerjinin sağlanmasına yönelik uygulamalar yeni tüketicilere ulaşma gayretimiz sizlerin de desteğiyle artarak devam edecektir. Türkiye ve dünya pazarında daha da büyümek, tüketicinin en çok tercih ettiği marka haline gelmek için sizlerin desteğiyle tüm inancımızla çalışmaya devam edeceğiz. Mübarek Ramazan ayını tekrar tebrik eder davetimize icabetinizden dolayı hepinize teşekkür ederim”

“SLEEPY GENİŞ KİTLELERE ULUŞMAYA HIZLA DEVAM EDİYOR”

Sleepy, geniş kitlelere ulaşma hedefinde hızla yol almaya devam ediyor.

Eruslu Sağlık Ürünleri Satış Direktörü Salih Kurt’ta yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Biz, bu zorlu süreç içerisinde hem ülke ekonomisinin hem de Sleepy markamızın gelişimi için kararlılıkla yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Özellikle bebek bezi ve ıslak havlu ürünlerini geniş kitlelere ulaştırma, büyüme ve markalaşma hedefimizden hiç geri adım atmadık. Yaptığımız her hamle amacına ulaşmış, hem ülke ekonomisine hem de kuruma önemli katkılar sağladı. Bu süreçte farklı iş fikirleri oluşturduk; yeni yatırımlar için bilgi, teknoloji ve insan odaklı çalışmalara hız verdik. Her gün büyümeye devam eden Sleepy markamızla, bebek bezi ve ıslak havlu ürünlerimizi tüketicinin beklentilerinin de üstüne taşıyacak atılımlar yapmaya devam ediyoruz. Alışılmışın dışında, innovatif, geniş ürün skalasında ve rekabetçi duruma gelen markamızı sürekli geliştiriyoruz. “Türkiye’nin saf suyla dokunmuş ilk ve tek bebek bezi” sloganı ile tüketicinin ilgisini cezbeden, benzersiz ve üstün özellikleriyle rakiplerinin arasından sıyrılan Sleepy, geniş kitlelere ulaşma hedefinde hızla yol almaya devam ediyor.

Program sonrası İftara katılan tüm misafirlere Sleepy’in yeni ürünlerinin bulunduğu birer paket hediye takdimi yapıldı.

ERUSLU SAĞLIK ÜRÜNLERİ HAKKINDA

Faaliyetlerine 2004 yılında çocuk bezi üretimiyle başlayan Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sleepy markasını hayata geçirerek sektöründe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 2010 yılında, yetişkin hasta bezi, ıslak havlu ve cep mendili; 2013 yılında hasta altı örtüsü üretimine de başlayan Eruslu Sağlık, gelişerek ilerleyerek sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Eruslu Sağlık bugün ayda; 220 milyon ped çocuk bezi, 10 milyon ped hasta bezi, 10 milyon ped hasta altı örtüsü, 10 milyon paket ıslak havlu 11 milyon paket cep mendili ile üretim kapasitesi bakımından sektörünün en önde gelen kuruluşları arasında. Eruslu Global Şirketler Topluluğuna bağlı olan ve dünya genelinde 60’tan fazla ülkeye ihracatı, yaygın yurt içi satış yapılanmasıyla Eruslu Sağlık, tüketici memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutarak, onlara dünya standartlarının da üstünde, en yüksek kalitede ürünler sunuyor. Yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Eruslu Sağlık, tüm ihtiyaçlara anında ve kaliteli çözümler sunmak için mevcut ürünlerini geliştiriyor ve tüketicileri için sektöre her zaman yeni ürünler kazandırıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SLEEPY Temizlik ürünleri yerel marketler ile iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin