Sofuoğlu: “100’üncü yılı onur ve gururla kutluyoruz”

featured
ANKA’dan 19 Mayıs Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sofuoğlu: “100’üncü yılı onur ve gururla kutluyoruz”

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla büyük gurur yaşadığımızı dile getirerek, Cumhuriyetin ve bağımsızlığın yokluk içinde, fakat vatan sevgisiyle kazanıldığını hiçbir zaman unutmamamız ve bu emanete sahip çıkmamız gerektiğini söyledi.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin bu direniş destanının hepimiz için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Sofuoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Antep halkı, Türk Milletinin esir edilemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Her türlü yokluk ve zor şartlara rağmen, hiçbir yerden destek almadan Fransızlara karşı kahramanca mücadele etmiştir. Tüm olumsuzluklara rağmen 11 ay boyunca 6 bin 317 şehit verme pahasına müthiş bir direniş sergileyen halkımız, Anadolu insanına yeniden umut olmuş, inanç olmuş ve milli mücadelenin başlamasına da öncülük etmiştir. Eğer bu topraklarda hala huzur içinde yaşıyorsak, bu hiç şüphesiz atalarımızın sayesinde mümkün olmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Gaziantepliler için ; “Türküm diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri kahramanlık örneği olarak alabilir.” demiş ve Anteplilerin kahramanlığını herkese örnek olarak göstermiştir. Cumhuriyetin ve bağımsızlığın yokluk içinde fakat vatan sevgisiyle kazanıldığını hiçbir zaman unutmamamız ve bu  kutsal emanete sahip çıkmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gazianteplilerin Kurtuluş Günü’nü kutluyor, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canları pahasına mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” Gaziantep Sağlık  

Sofuoğlu: "100'üncü yılı onur ve gururla kutluyoruz"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sofuoğlu: “100’üncü yılı onur ve gururla kutluyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin