SOMA’DAN KÖTÜ HABER!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOMA’DAN KÖTÜ HABER!Soma Maden ocağında trafonun patlaması ile meydana gelen olayda 4 maden işçisi şehit oldu.

Maden ocağında meydana gelen patlamada 4 işçi şehit olurken çok sayıda işçi 200 metre derinlikte mahsur kaldı.

İtfaiye müdürünün son yaptığı açıklamada 6 işçi sağ olarak kurtarılırken, 200 metre derinlikte mahsur kalan işçilere oksijen pompalanmaya başlandığını açıkladı.

Manisa’nın Soma İlçesi Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, ilçedeki özel bir madende Elektrik trafosunda çıkan yangın sonucu madenin içinde bulunan 200-300 kadar işçinin mahsur kaldığını, hastaneye kaldırılan 20 işçiden 4’ünün hayatını kaybettiğini söyledi.

Özel bir şirketin işlettiği madenin elektrik trafosunun yanması sonrası duman nedeniyle madenin içinde mahsur kalan işçilerin yakınları olay yerine gelerek endişeli bekleyişini sürdürüyor. Olay yerine yakın il ve ilçelerden çok sayıda ambulans sevk ediliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, Soma’da özel şirketin işlettiği kömür madeninde çıkan yangınla ilgili inceleme yapılması amacıyla 3 iş müfettişi görevlendirildi. Bakanlıktan edinilen bilgiye göre, Soma’daki maden ocağında çıkan yangının ardından İzmir Teftiş Grup Başkanlığından 3 iş müfettişine inceleme görevi verildi. Başbakanın konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SOMA’DAN KÖTÜ HABER!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin