SÖMÜRGECİLİK YENİLGİYE UĞRAMIŞTIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SÖMÜRGECİLİK YENİLGİYE UĞRAMIŞTIRGaziantep CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yaptığı yazılı açıklamada ;

30 Ağustos zaferinin 91. yıldönümünde bütün olumsuzluklara rağmen sömürgeciliği yenilgiye uğratmış, mazlum milletlere yol göstermiş bir milletin temsilcileri olarak, tam bağımsızlığa dayalı onurlu duruşumuzla Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşma kararlılığını bir kez daha vurguluyoruz.

Bilindiği gibi Türk Milleti ve O’nun içinden doğan Türk Ordusu, 30 Ağustos’ta, dünyada benzersiz bir mücadele ile işgal kuvvetlerini kesin bir yenilgiye uğrattı.  Bu nedenle 30 Ağustos; “ya istiklal ya ölüm” parolasıyla, tam bağımsız yaşama bilincine erişmiş bir Ulusun, çağdaş, demokratik, laik bir devletin temellerini attığı gündür.

Bu anlamlı günde, biz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı halkımızla birlikte kutlamak istiyoruz. 30.08.2013 Cuma günü saat 19.00 da buluşarak Kırkayak Parkından başlayıp, Demokrasi Meydanına kadar yürüyeceğimiz Fener Alayına tüm halkımız davetlidir.

AV. Mehmet GÖKDAĞ

CHP Gaziantep İl Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SÖMÜRGECİLİK YENİLGİYE UĞRAMIŞTIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin