Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Anlamlı Ödül

featured
Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Anlamlı Ödül
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Anlamlı Ödül

Gaziantep’te depremin etkilerini hafifletmek ve çocukların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı.

Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde sporcuların yanı sıra spora destek verenler de ödüllendirildi. Bu kapsamda Gaziantepli spor dostu iş adamı Bilal Çeker’e de desteklerinden dolayı ödül verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) iş birliğinde gerçekleştirilen turnuvaya depremden etkilenen 11 ilden 120 çocuk katıldı.

3 gün süren turnuvanın ardından Panorama 25 Aralık Müzesi’nde ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde spora büyük destekler veren Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e de ödül verilirken ödülü ve üzerinde Bilal Çeker yazan formayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay takdim etti. Bilal Çeker’i kutlayan Alpay yapılan desteklerin özellikle çocukların sporla barışık yaşamasında önemli rol oynadığını ifade etti. Aldığı ödülün kendisi için büyük anlam ifade ettiğini ifade eden İş Adamı Bilal Çeker’de sporla barışık bir nesil için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade ederek teşekkür etti.

Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Anlamlı Ödül

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Anlamlı Ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin