SOSYAL GÜVENLİK KURUMU YENİ UYGULAMALARINI ANLATTI…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU YENİ UYGULAMALARINI ANLATTI…SGK BAĞ-KUR Prim Kesintisi 01.01.2014 tarihinden itibaren %1’den %2’ye çıkarıldı…

Gaziantep Ticaret Borsası’nda Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında Müstahsilde BAĞ-KUR Pirim kesintisi anlatıldı.

Toplantıya Gaziantep SGK İl Müdürü Mehmet Uzun, GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. SGK’nın toplumun bütün kesimleri içtin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu: “Gelişmeleri yakından takip etmek ve uygulamak önümüzdeki dönemlerde ortaya yanlışlık ve buna bağlı olumsuzlukların çıkmaması için çok önemlidir. Üyelerimizi yakından ilgilendiren bütün konularda bilgilendirme seminerlerimizi ilgili kurum müdürlükleriyle koordineli olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi. SGK’nın beşikten mezara kadar değil mezardan sonra da devam ettiğine dikkat çeken SGK İl Müdürü Mehmet Uzun, SGK’nın önemini belirterek özellikle pirim ödemeleriyle ilgili sorunların yaşanmamasını, böyle sorunların SGK’lıyı her zaman olumsuz etkilediğini ifade ederek işverenlerin ve müstahsillerin gerekli pirimler ve yaptıkları kesintileri zamanında ödemeleri gerektiğini vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından SGK Şehitkâmil Merkez Müdürü Aziz Kurt tarafından Tarım Tevkifat Kesintileri ve 1 Ocak 2014 tarihinde uygulamaya giren mevzuatlar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Yeni uygulamalarla ilgili merak edilen konular soru cevap yöntemiyle anlatılırken, katılımcıların bilmedikleri birçok konuyla ilgili soruları dikkat çekti.

Gaziantep Ticaret Borsasında birçok konuda bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU YENİ UYGULAMALARINI ANLATTI…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin