SPORCULARIN GÖZDESİ “PRİMER”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SPORCULARIN GÖZDESİ “PRİMER”Primer Hastanesi sağlık sponsorluğunda yelpazeyi her geçen gün genişletiyor.

Primer Hastanesi Şahinbey Voleybol takımı ile sağlık sponsorluğu, protokol anlaşması imzaladı.

Şahinbey Voleybol takımı ile protokol imzalayan Primer hastanesi böylece spor dallarında sponsorluk alanını genişletti. Futbol, basketbol ve voleybol takımlarına sponsorluk etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Op. Dr. Nihat Okuducu, Sağlık işi kutsal bir iştir” diyerek, “Gaziantep’te başarılı olan ve başarıya giden takımlarımıza kapılarımız sonuna kadar açık. Bizim işimiz sağlık, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermek ve gençlerimize sahip çıkmaktır. Bu anlamda da onlarda sporlarını yaparak birçok başarıya imza atacaklar ve bizleri onurlandıracaklardır. Şahinbey Voleybol takımının bu yıl vereceği mücadelede kendilerine başarılar diler,  herkese hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Primer hastanesi doktoru ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sağlık koordinatörü Op. Dr. Yavuz Çapan, sağlık alanında sporculara destek vermekle bizlerde Gaziantep’e ve sporcularımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz diyerek spor ve sporcunun önemine değindi. Sağlık sponsorluklarında yelpazenin genişlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapan protokolün herkes için hayırlı olmasını diledi.

SPORCULARIN GÖZDESİ “PRİMER”GAZİANTEP’TEN YILDIZ ÇIKSIN

Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş belediye olarak Gaziantep’e yaklaşık 7 bin lisanslı sporcu kazandırdıklarını belirterek, “Belediye olarak spora ve gençlere çok önem veriyoruz. 7 bin lisanslı sporcumuzun içinden parlayacak yıldızlar var. Arkadaşlar Gaziantep’ten yıldız çıksın. Ben gençlerimize sonuna kadar güveniyorum. Primer Hastanesi de güvenmese bugün burada olmazdık.  2. Ligde zor bir mücadele bizi bekliyor. Hedefimiz bu yıl 1. Lige çıkmak. Sağ olsun bir telefon kadar bize yakın olan tüm Primer ailesine kendi adıma ve belediyem adına çok teşekkür ediyorum. Eğitim ve sağlık baş başa giderken spor arkasından geliyor. Onlar bizim ailemizden biri. Oyuncularımız ne zaman sakatlansa alo dedim ve asla bizi mağdur etmediler. Onlar kendi alanlarında da çok güçlü bir aile! Şahinbey Voleybol takımı olarak şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Onun için her maça final havasında hazırlanarak çıkacağız. 2013-2014 voleybol sezonunun da başarıyı yakalayarak inşallah 1. Lige çıkacağız. Ben spora katkı sunan herkese yeniden teşekkür ediyorum. 2.Ligde mücadele eden takımlara başarılar diliyorum” dedi

ANTRENÖR,  ŞÜKRÜ ÇOBAN

Şahinbey Voleybol takımı menajeri Erol Göbelek  “30 yıl Ziraat Bankası takımına hizmet veren başarılı antrenör Şükrü Çoban artık bizimle” diyerek bu yıl ne kadar iddialı olduklarına vurgu yaptı. Kendisi de Gaziantepli olan antrenör Şükrü Çoban ile büyük başarılara imza atacaklarını söyleyen menajer Göbelek Primer hastanesine spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı hem belediye hem kendi adına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından her iki tarafta sağlık sponsorluğu anlaşmasına imza attı. Primer Hastanesi yaptığı bu anlaşmayla spor dalında geniş bir yelpazeye sahip oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SPORCULARIN GÖZDESİ “PRİMER”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin