STANLEY BURRELLİ ROYAL HALI’DA!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
STANLEY BURRELLİ ROYAL HALI’DA!Beko Basketbol ekiplerinden Royal halı, ABD’li Stanley Burrelli ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak gücüne güç kattı.

Transfer döneminde kadrosuna güçlü oyuncuları almaya devam eden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Almanya Ligi’nin sayı krallığında 2.sırada yer alan oyun kurucu Stanley Burrell’ı kadrosuna katmayı başaran Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının menejeri Boray Dai yeni sezonda güçlü oyuncularla BEKO Liginde mücadele edeceklerini belirterek, “Almanya’nın en skorer 2. Oyuncusu olan Stanley Burrell ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Transfer döneminde yaptığımız transferlerle bu sezon adımından sıkça söz ettirdik. Yeni sezonda başarılı bir takım izleyeceksiniz. Almanya’nın Bremenhaven takımında geçen sene 16.2 sayı ortalaması, 4.3 asist ortalaması ile en srorer ikinci oyuncu olan Stanley Burrell’i transfer ederek kadromuzu daha da güçlendirdik. Yaptığımız yerli ve yabancı oyuncularla bu yıl Beko Basketbol Ligi’nde başarılı bir sezon geçirmeyi istiyoruz”dedi.

ABD’li basketbol oyuncusu güçlü bir kariyere sahip! Okul hayatı boyunca 132 üniversite takımında oynadı. Xavier Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu Burrell 2003 yılında Indiana All-Star Takımı ve Yılın Yıldız Batı Oyuncu seçildi. (2006-07) olarak, Xavier Atlantik 10 normal sezon şampiyonluğunu kazandı. 2010-2011 sezonunda Burrell Belçika  Basketbol Liginde 1 yıl Belçika (BLB) Generali Okapi Aalstar’da oynadı. Geçen sezon Almanya Bremerhaven’de forma giyen  oyuncu yeni sezonda Gaziantep Royal Halı Basketbol takımı ile anlaşma imzaladı.

STANLEY BURRELLİ ROYAL HALI’DA!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
STANLEY BURRELLİ ROYAL HALI’DA!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin