SUNDER İş Adamları Derneği Geleceğe Damga Vurmaya Hazırlanıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUNDER İş Adamları Derneği Geleceğe Damga Vurmaya HazırlanıyorGaziantep merkezli SUNDER İş Adamları Derneği hem yurtiçindeki, hem de yurtdışındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. 13 yeni üye, derneğin düzenlediği iftar yemeğinde rozetlerini taktı.

Merkezi Gaziantep olan, ancak faaliyetleri ve iş adamları sınırların ötesinde olan Sunder İş Adamları Derneği büyümeye devam ediyor. İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen iftar yemeğinde 13 yeni üye dernek bünyesine katıldı. Yemekte SUNDER İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakiboğlu, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv birer konuşma yaptılar.

“Gaziantep merkezliyiz ama dünyaya yayıldık”

İftar yemeğinde bir konuşma yapan SUNDER İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakiboğlu, derneğin köklerinin çok eskilere dayandığını söyledi ve şöyle devam etti:

“Biz Gaziantep merkezli bir derneğiz ama dünyaya yayıldık. 2 yıl önce kurulmuş olsak da köklerimiz çok eskilere dayanıyor. Bir lisenin mezunları tarafından kurulmuş ilk ve tek iş adamları derneğiyiz. Çünkü aynı lisede okuyan kıymetli insanlar iş hayatında da beraber olmak istediler. 1,5 yıl içinde derneğimizi 15 büyükelçi ziyaret etti. Gelecek yıllarda çok daha iyi yerlerde olacağımızdan eminim.”

“Sizler birer dünya insanısınız”

Yemekte bir konuşma da TUSKON Başkanı Rızanur Meral yaptı. Meral,” SUNDER Güneydoğunun incisi Gaziantep’te ortaya çıkan ama sınırları aşan çok değerli bir derneğimiz. Sizler birer dünya insanı olmuşsunuz. Çok büyük bir mirasın üzerinde yaşıyoruz. İş insanında olması gereken tüm vasıflara sahip olmalıyız. Eğitim tabii ki önemli ama tamamlayıcı unsurlar da var. Samimiyet ve dürüstlük çok önemli. Bu unsurlar da sizlerde var” dedi.

“SUNDER İş Adamları Derneği’ne hayran kaldım”

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Son iki ayda bu ikinci toplantımız. Hayranlığımı kazandınız. 30 senede iş hayatında öğrendiklerim bilgi, çalışkanlık ve takım oyunu. Belli ki SUNDER İş Adamları Derneği gücünü kökünden alıyor. Bu dernekte çalışkanlık ve dinamizm görüyorum. Türkiye’de kaç tane dernek var kendisini 8 lisanda tanıtan? Samimiyetle kardeşlikle bir takım olmayı sergiliyorsunuz.

“Memleketin insanı olmak çok önemli” diyen Ciliv,” SUNDER’in felsefesinde memleketin insanı olmak var. Yapacak çok işimiz var. Zamanın insanı olmak çok önemli. Sizin derneğiniz beni bu konuda ümitlendiriyor. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

8 dilde tanıtım

SUNDER İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakiboğlu, konuşmalar öncesinde davetlilere derneğin  8 ayrı dilde hazırlanan tanıtım filmini izletti. Tanıtım filmine hayran kalan davetliler, “ 8 ayrı lisanda kendimizi dünyaya tanıtıyoruz. Sınırlarımız gelecek yıllarda daha da genişleyecek” şeklinde yorumlarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SUNDER İş Adamları Derneği Geleceğe Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin