SUNGUROĞLU ANNELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUNGUROĞLU ANNELERİ KAHVALTIDA BULUŞTUEğitimin yanında kültürel faaliyetlerle de adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Koleji Okul Aile Birliği veli kahvaltısı düzenledi.

Özel Sunguroğlu Koleji Okul Aile Birliği, tüm anneleri bir araya getirerek okul ile aileler arasındaki irtibatın güçlenmesi için kahvaltı düzenlediler. Okul Aile birliği Başkanı Selbi Teke eğitimin ailede başlayıp okul ve içtimai hayata devam edeceğini belirterek ailelerin bütün sorumluluğu okul üzerine bırakarak mesuliyetten kurtulamayacakları öğrencinin başarısı için sık sık velilerin okulu ziyaret ederek öğrencinin gelişimi hakkında bilgi alarak okula destek vermesi gerektiğini belirtti.

Okul Müdür Yardımcısı Murat pala ise okul aile birliğinin idare ile beraber hareket etmesi Okul-Aile-Öğrenci üçlüsünün aktif olması demektir. Bu birliktelik de öğrencilerimizin başarılarını artıracaktır. Bu vesile ile bizlerde Okul Aile Birliği’mizin her türlü etkinliğine katkı sağlayıp destek vereceğiz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SUNGUROĞLU ANNELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin