“Suriyeli Gazeteci Najı Aljarf’ın katili Gaziantep’te yakalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Suriyeli Gazeteci/ aktivist Najı Aljarf’nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramada çok sayıda patlayıcı ve silah ele geçirildi.
Gaziantep Valiliğinin yaptığı açıklamaya göre; Gazeteci/aktivist Suriye Vatandaşı Najı Aljarf’ın öldürülmesi olayına ilişkin geniş kapsamlı çalışma başlatan güvenlik güçleri olaya karışan iki kişiyi tespit etti.
Bu kapsamda olaya karışan şüphelilerin kaçış istikametinde bulunan toplam (337) güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, şüphelilerin kıyafetlerini değiştirerek bir noktadan sonra güvenlik kameraları alanından çıktıkları bilgisine ulaştı.
ŞAHSIN EVİNDE ÇOK SAYIDA PATLAYICI VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Açıklamada; Ticari taksilerdeki GPS sistemi ile saat ve yer olarak şüphelilerin son bulundukları noktadan geçen ticari taksi sürücüleri ile yapılan mülakatlar doğrultusunda olayın meydana geldiği saatten sonra müşteri alan ticari taksinin tespit edildiği bildirildi.
Şüphelilerin bindikleri ticari taksiden Şahinbey İlçesi Onur Mahallesinde indikleri anlaşılarak, mahallede yapılan araştırma neticesinde karakteristik saç yapısı ve ayakkabılarından tespit edilen bir şahıs yakalanarak göz altına alındı.

Şahsın evinde yapılan aramada;

olay yerinden kaçarken üzerinden çıkarmış olduğu kıyafetler ile (4) adet patlayıcı düzeneği, (Düzeneğin 1 tanesinde zaman ayarlı düzenek mevcut), (1) adet 9 mm çapında menşei bilinmeyen tabanca, (1) adet susturucu, (3) adet zamanlayıcı düzenek, (15) adet 9 mm fişek, (5) adet ateşleyici kapsül, (1) adet şarjör elde geçirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Suriyeli Gazeteci Najı Aljarf’ın katili Gaziantep’te yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin