Suriyeli Öğrencilerden Cumhuriyet Çiçeği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriyeli Öğrencilerden Cumhuriyet Çiçeği Gaziantep Üniversitesinde öğrenimlerini sürdüren Suriyeli öğrenciler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı’ya üstünde Türçe, İngilizce ve Arapça ‘Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun’ yazılı çiçek sundu.

Rektör Yardımcısı Bağcı da öğrencilere, “İnşaallah Suriye’de de yakında barış sağlanır ve sizlerde Cumhuriyet Bayramınızı kutlarsınız” dedi.

Suriye Öğrenciler Birliğinde gönüllü olarak çalışan ve aynı zamanda Gaziantep Üniversitesinde öğrenim gören 20 kişilik öğrenci grubu adına ziyaret sırasında duygularını ifade eden İngilizce Dili ve Edebiyatı Öğrencisi Gülsen Kelahmet, “Bu zor günlerimizde kardeş ülkemiz Türkiye bize kucak açtı. Bizim için gösterdikleri gayretten dolayı kendilerine minnettarız. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyoruz. Bayram coşkunuzu sizinle birlikte yaşıyoruz” dedi.

Öğrencilerin üzerinde Türkçe, İngilizce ve Arapça ‘Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyoruz’ yazılı çiçeğiyle oldukça duygulanan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı ise, GAÜN’ün Halep Üniversitesi ile kardeş üniversite olduğunu hatırlatarak, “Sizin bu jestiniz beni çok duygulandırdı. Kardeş ülke Suriye’nin içinde bulunduğu durum bizi çok üzüyor. İnşallah yakın bir zamanda Suriye de özgür bir ülke olur ve sizlerde Cumhuriyet Bayramınızı kutlarsınız, bu vesileyle sizlerin tüm konuk öğrencilerimiz gibi bizim için çok önemli olduğunuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

Suriyeli Öğrencilerden Cumhuriyet Çiçeği
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyeli Öğrencilerden Cumhuriyet Çiçeği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin