T.C. ZİRAAT BANKASI’NDAN REEL SEKTÖR ATAĞI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

T.C. ZİRAAT BANKASI’NDAN REEL SEKTÖR ATAĞITürkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Dağcan ve beraberindeki üst düzey yöneticiler, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Ziyaret sırasında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ziraat Bankası yöneticileri, banka olarak yeni dönemde reel sektöre yönelik uygulamaları hakkında bilgiler verdi.


T.C. ZİRAAT BANKASI’NDAN REEL SEKTÖR ATAĞI

Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aslan, Ziraat ve Halk Bankası’nın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Ziraat Bankası’nın geçmişte daha çok tarımsal alanda faaliyet gösterdiğini ve reel sektöre uzak bir yapı içerisinde olduğunu, ancak son dönemdeki gelişimini değişim ve gelişimi takdirle gözlemlediklerini ifade eden Başkan Aslan, daha sonra şunları söyledi:

“Özellikle reel sektöre yönelik sağlanan değişim ve gelişim bizleri son derece mutlu etmekte. Bizim gibi ticaret ve sanayi kentlerinde Ziraat Bankası’nın reel sektör ile iç içe olması her iki tarafında faydasına olacaktır. Firmalarımızın finans kaynaklarına kolay ulaşımının sağlanması gerektiğini her zaman dile getiriyoruz. Ziraat Bankası’nın bu yönde attığı adımlar gelecek için umut verici. Özellikle yabancı ülkelerde iş yapan firmalarımızın teminat mektubu konusunda yaşadığı soruna da çözüm bulunması durumunda önemli bir sıkıntı ortadan kalkmış olacaktır. İş dünyası, kendisine bir gelene on gider. Bankalar ve yöneticileri bunu asla göz ardı etmemeli.”

T.C. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Dağcan da konuşmasında, banka olarak her anlamda yapılanma içerisinde olduklarını ve altyapılarını büyük oranda yenilediklerini söyledi. Bankanın eski görünümünden ve anlayışından hızla uzaklaştığını dile getiren Dağcan, şöyle konuştu:

”Bankamız, yaptığı yeniliklerle daha hızlı erişilebilir hale geldi. Reel sektöre yönelik revizyonlar yaptık. Personel anlamında da revizyon içerisindeyiz. Gerekli olan tüm kurgular yapıldı. Donanımlarımız arttırıldı. Kendimize reel sektöre yönelik yeni alışkanlıklar ediniyoruz. Piyasayı yeniden regüle etmek düşüncesindeyiz. Oturarak bankacılık yapma döneminin kapandığının farkındayız. Sadece Gaziantep’te reel sektöre hizmet vermek üzere 4 yeni şube oluşturduk. Artık sahadayız. Yola çıktık ve yürüyüşümüze başladık. Doğru yolda inançla yürüyoruz. Bu yolda Sizlerle el ele birlikte yürümek istiyoruz. Hatalarımızı eksiklerimizi sizler bizlere söyleyeceksiniz bizler düzelteceğiz. Önümüzdeki günlerde jeopolitik sorunlar nedeniyle yaşanması muhtemel finans daralmasında piyasayı yalnız bırakmama düşüncesindeyiz. Kısacası biz sizlerle birlikte olmaya ve hareket etmeye hazırız.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
T.C. ZİRAAT BANKASI’NDAN REEL SEKTÖR ATAĞI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin