TAEKWONDOCULAR 2 BRONZLA DÖNDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları 2 bronz madalya ile şehre döndü. Milli takımımız ise toplamda 3 altın 4 bronz madalyanın sahibi oldu.

Avrupa Para-Taekwondo Birliği (EPTU) tarafından Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen şampiyonaya para-taekwondonun 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na dâhil edilmesi ve sporun yaygınlaşması adına Avrupa kıtası dışından ülkeler de katıldı. 30 ülkeden 130 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Türkiye 9’u erkek, 3’ü bayan olmak üzere 12 sporcuyla madalya kovaladı. Türkiye, şampiyonada 3 altın ve 4 bronz madalya kazandı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Mahmut Bozteke ve Serkan Serpici ise madalya için tatamide ter döktü. 61 kilogramda tatamiye çıkan Gaziantepli sporcu Mahmut Bozteke bronz madalya kazanırken, 75 kilogramda tatamiye çıkan Serkan Serpici de bronz madalyanın sahibi oldu. 

TAEKWONDOCULARI UNUTMADI

Gaziantepli sporcuların 2 bronz madalya ile şehre dönmelerinin ardından Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir sporcuları tebrik etmeyi unutmadı. İl Müdürü Demir sporcuların bu başarılarından mutlu olduklarını ifade ederek “Böylesine güzel başarılara imza atıldıkça bizlerde mutlu oluyoruz. Sporcularımız için elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası’nda derece yapan sporcularımız Mahmut Bozteke ve Serkan Serpici’yi canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda yanlarında olduğumuzu da bir kez daha vurgulamak istiyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAEKWONDOCULAR 2 BRONZLA DÖNDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin