TAEKWONDOCULAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAEKWONDOCULAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜGençlik ve Spor Bakanlığınca organize edilen Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG)Taekwondo finallerinde Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

13-15 Mart tarihlerinde Sivas’ta düzenlenen müsabakalarda 33 ilden 262 sporcu ter döktü.  Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımı şehrimize çifte mutluluk yaşatarak 2 kupa ve 7 madalya ile döndü. Erkekler kategorisinde üçüncü olan takım, klasmanda da üçüncü olmayı başardı. Düzenlenen müsabakalarda tatamiye çıkan sporcular ise kendi klasmanlarında şu derecelere imza attılar; erkeklerde 33 kiloda Yunus Emre Üngör birinci, 37 kiloda Orhan Şimşek üçüncü, 49 kiloda Vakkas Dağdelen ikinci, 57 kiloda Hayrettin Aslantaş üçüncü ve +65 kiloda Muratcan Hoşaf ikinci oldu. Bayanlarda ise 55 kiloda Kübra Bulmuş ikinci olurken 29 kiloda ise Yağmur Yıldırım üçüncü olarak derece yapan sporcular arasında yer aldı. Dereceye giren sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAEKWONDOCULAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin